Cool! Belgisch Biercafé Olivier heeft een nieuwe kelder en zo ziet het eruit

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 21 oktober 2018

Belgisch Biercafé Olivier: je hebt er vast wel eens een biertje gedronken of een hapje gegeten. Misschien is het je wel opgevallen dat een deel van de zaak vorige maand gesloten was. Dat was omdat de keuken en kelder van het eetcafé helemaal werden verbouwd. En dit is het resultaat!

De verbouwing

Wij mogen een kijkje nemen in de gloednieuwe kelder van Belgisch Biercafé Olivier. Voorheen was deze leeg en deed hij dienst als garderobe tijdens grote feesten. Maar nu, na een grote verbouwing, heeft Belgisch Biercafé Olivier er een hele nieuwe zaal bij. Lennard van het café vertelt: ”De verbouwing ging 20 augustus van start. We hebben alles leeg getrokken en toen is er een stel klussers aan de slag gegaan. De keuken en kelder werden tegelijkertijd aangepakt. Op 2 september kon de keuken weer open en onze nieuwe kelder is sinds halverwege september af.”

Zaalverhuur

De nieuwe kelder gaat gebruikt worden voor besloten feesten, diners en borrels. ”We krijgen vaak aanvragen van studentenverenigingen, die willen hier komen borrelen.” In de ruimte kunnen borrels voor maximaal 200 man worden georganiseerd. Dineren kan met maximaal 60 man. Hier kun je alle mogelijkheden bekijken. Fijn is dat Belgisch Biercafé Olivier alles voor je regelt. Zo kun je catering boeken met hapjes, een buffet of bijvoorbeeld een proeverij. Ook zijn er verschillende drankarrangementen om uit te kiezen, wat dacht je bijvoorbeeld van een heus bierbuffet? Feest!

Beeld: Belgisch Biercafé Olivier
Beeld: Belgisch Biercafé Olivier
Beeld: Belgisch Biercafé Olivier

Pubquiz

Heb je geen borrel of diner op de planning staan, maar wil je wél de nieuwe kelder komen bewonderen? Dan kun je aanschuiven bij de maandelijkse pubquiz. Die wordt voortaan ook georganiseerd in de nieuwe kelder. Je kunt meedoen met een team van maximaal vier personen en de inschrijfkosten bedragen €5,- per team. Inschrijven kan per e-mail. De quiz is iedere eerste maandag van de maand.

Brasserie de Poort

6 x uit eten in een historisch pand in Leiden

Leiden ademt geschiedenis, dat weet iedereen. Maar wat extra speciaal is: je kunt hier op de meest b...

Bierliefhebbers: je kunt een Bierista Bier College volgen in Leiden

Het is nooit te laat om bij te leren. In Belgisch Biercafé Olivier kun je binnenkort een wel heel bi...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier cafés

Nu open16:00 - 02:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Hooigracht 23, Leiden

Bekijk meer:cafés