Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baal je van het getal op je weegschaal? Hier krijg je het beste dieetadvies in Leiden

Aangeboden door Best Diet 27 januari 2020

Als je een nieuw eetpatroon wilt aanleren of je lichaamssamenstelling wilt verbeteren, dan heb je geduld en focus nodig. Iemand die jou helpt bij het aanpassen van je dieet is Leidse Brechje van Adrichem van Best Diet. Zij weet hoe lastig het veranderen van mindset in je eentje is en daarom ondersteunt ze je totdat jouw dieet weer helemaal in balans is.

Brechje werkt al langer dan vijftien jaar als diëtist en vijf jaar geleden startte ze haar eigen bedrijf Best Diet in Leiden. Door haar ervaring weet ze precies welke vragen ze moet stellen. “Ik kan vaak al in de eerste vijf minuten van het kennismakingsgesprek inschatten wat voor benadering iemand nodig heeft, wat strenger of juist begeleidend, dit laatste doe ik graag. Ik heb bijvoorbeeld een cliënt die ik wekelijks even app, gewoon om te vragen hoe het gaat. Dat werkt voor haar heel goed”, vertelt Brechje.

‘Brechje is duidelijk, eerlijk en realistisch. Ze is betrokken en geeft professionele begeleiding bij het aanpassen van mijn dieet’

Veelvoorkomende problemen

Heeft je veel last van stress? Slaap je slecht? Drink en beweeg je voldoende? Dat zijn allemaal vragen die Brechje regelmatig stelt tijdens een intakegesprek. Door goed door te vragen en de juiste vragen te stellen kan ze een dieet helemaal op maat maken. “Een gewoonte verandert niet in twee weken. Voor zo’n gedragsverandering is veel geduld en focus nodig. En ik doe altijd mijn best om mijn cliënten daar zo goed mogelijk bij te helpen. Mijn advies stem ik helemaal af op de persoon, zodat het zo goed mogelijk bij ze past en ze het dieet ook vol kunnen houden.”

Er zijn drie problemen die Brechje vaak ziet bij de mensen die ze spreekt. “Mensen nemen te weinig vocht, te weinig vezels en te weinig eiwit tot zich,” aldus Brechje. ” En uiteraard zijn er veel mensen die te veel eten en te weinig bewegen.

Duidelijk en realistisch

De Leidse diëtist geeft duidelijk feedback en daar zijn haar cliënten heel blij mee: “Brechje is duidelijk, eerlijk en realistisch. Ze is betrokken en geeft professionele begeleiding bij het aanpassen van mijn dieet. Ze heeft kennis van sport, wat voor mij van belang is. Brechje kijkt en luistert echt, waardoor ze advies op maat kan geven. Stop met twijfelen en zet de stap! Brechje zorgt voor een warm welkom en je zal in korte tijd verandering ervaren in je dieet die haalbaar en realistisch is”, zegt één van de cliënten die Brechje heeft geholpen.

Win een Rituals-pakket

Omdat Best Diet vijf jaar bestaat, geeft Brechje een leuke prijs weg. Als jij dit bericht op de Facebookpagina van indebuurt Leiden of op de pagina van Best Diet liked en deelt, dan maak jij kans op een Rituals-pakket t.w.v. €40,-. Dat is nog eens een mooie prijs! En als je nu een afspraak inplant bij Brechje, dan krijg je 25% korting op het intakegesprek (dit geldt voor de eerste 10 aanmeldingen). Een afspraak maken doe je via de email [email protected]


Meer over Best Diet ontdekken?

Best Diet zorg

GeopendHele dag

Kanaalpark 157, Leiden

Bekijk meer:zorg