吃美味! 9 x Chinese restaurants in Leiden

Door Lotte van den Elsen 13 februari 2018

Woehoe, 16 februari hebben we weer een excuus voor champagne want dan wordt het Chinees Nieuwjaar gevierd! Ook een goed excuus om eens even lekker uit eten te gaan. Daarom: negen Chinese restaurants in Leiden. 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Woo Ping

woo ping leiden

Woo Ping zit in de Diefsteeg, vlakbij de Langebrug. Het is één van de oudste Chinese restaurants in Leiden. Naast Chinees serveert dit restaurant ook Indisch en Thais eten. Je kunt hier lunchen en dineren, maar Woo Ping bezorgt ook aan huis. Ook leuk: op 19 februari wordt hier feestelijk het Chinees nieuwjaar gevierd, met live muziek en optredens.

Woo Ping chinese restaurants

Nu open09:00 - 18:00

Diefsteeg 13-15, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Asian Palace

Bij Asian Palace, aan de Steenstraat vlakbij de Beestenmarkt, kun je Chinees en Thais eten. De chef-koks werken met verse ingrediënten uit de Chinese keuken. Het restaurant heeft ook een Japanse kaart, dus sushi staat ook op het menu. Als je sushi wilt eten kun je trouwens ook gaan voor een all-you-can-eat arrangement.

Asian Palace chinese restaurants

Nu open12:00 - 22:00

Steenstraat 55, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Panda

via GIPHY

Dit restaurant zit in de Merenwijk. Je kunt hier kiezen uit verschillende samengestelde menu’s, bijvoorbeeld een seafood menu of een fondue. Ook kun je gaan voor het Amazing Menu, dit menu wordt dagelijks door de chefs samengesteld met verse ingrediënten. Het menu kost 20 euro voor drie gangen en 25 euro voor vier gangen.

Panda chinese restaurants

Nu open16:00 - 22:00

Rosmolen 25, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Nieuw China

nieuw china

Restaurant Nieuw China kun je vinden aan het einde van de Breestraat. In Nieuw China wordt eten uit de Chinese en de Indische keuken geserveerd. Er staat hier van alles op de kaart, bijvoorbeeld visgerechten, kipgerechten en Dim Sum (Chinese hapjes). Je kunt hier ook eten afhalen en Nieuw China verzorgt ook catering.

Nieuw China chinese restaurants

Nu open11:00 - 22:00

Breestraat 177, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

New China City

via GIPHY

New China City vind je aan de Rijndijk. Je kunt hier Chinees en Indisch eten. Het restaurant heeft bijvoorbeeld verschillende rijsttafels, zowel Chinees als Indisch. Ook kun je hier een vegetarische rijsttafel bestellen.

New China City chinese restaurants

Nu open15:00 - 21:00

Lage Rijndijk 92, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Alexander Leiden


Restaurant Alexander wil zijn gasten meenemen op een ‘culinaire reis’ door China. Hier worden eerlijke, authentieke Chinese gerechten geserveerd. Ook heeft het restaurant een behoorlijk uitgebreide wijnkaart. Ga je naar de musical Soldaat van Oranje? Alexander heeft dan een speciaal menu, daarover vind je meer informatie op de website (zie link hieronder). Alexander bevindt zich aan het Alexandrine Tinneplein, vlakbij station de Vink in Leiden.

Restaurant Alexander Leiden chinese restaurants

Nu gesloten12:00 - 10:00

Alexandrine Tinneplein 96-108, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Kwantung

kwantung leiden

Kwantung zit al decennia lang in Leiden. Deze zaak bevindt zich in hartje Leiden, namelijk op de Beestenmarkt. Het restaurant heeft een mooi terras, dus een geschikt plekje voor de zomer. Om er een hapje te eten moet je gewoon lekker in het restaurant aanschuiven, want Kwantung bezorgt niet thuis.

Kwantung Restaurant chinese restaurants

Nu open12:00 - 21:00

Beestenmarkt 9 , Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Restaurant Hong Kong

hong kong leiden

Restaurant Hong Kong, in de Pieterskerk-Choorsteeg, is één van de oudste Chinese restaurant in Leiden. Het restaurant werd in 1950 gestart onder de naam ‘Ping An’, als een familiebedrijf. Op het menu staan Chinese gerechten, maar ook verschillende gerechten uit de Indonesische keuken. Je kunt hier ook eten afhalen.

Restaurant Hong Kong chinese restaurants

Nu open12:30 - 22:00

Pieterskerk-Choorsteeg 26, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

 New Pearl City

via GIPHY

Chinees restaurant New Pearl City vind je aan het Vijf Meiplein, in winkelgebied de Luifelbaan. Je hebt hier een uitgebreide menukaart met bijvoorbeeld eendgerechten, visgerechten maar ook een vegetarisch menu is mogelijk. In de keuken worden niet alleen Chinese, maar ook Thaise en Indische specialiteiten bereid.

New Pearl City chinese restaurants

Nu open12:00 - 22:00

Vijf Meiplein 130, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

10 x Italiaanse restaurants in Leiden

Ciao tutti! Leiden zit vol met lekkere Italiaanse restaurants. Pizza's, pasta's, focaccia's en corne...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken