5 x plekjes waar je kunt ontbijten in Leiden

Door Lotte van den Elsen 1 augustus 2018

Of je nu super vroeg je bed uit moet of lekker lang kunt uitslapen: ontbijten buiten de deur kan in Leiden altijd. Wij zetten vijf leuke plekjes voor je op een rij. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

LEBKOV & Sons

Heb jij een vroege start vandaag en wil je nog even ontbijten buiten de deur? Bij Lebkov aan de Bargelaan (achter het centraal station) kun je op de meeste dagen al vanaf 06.00 uur terecht voor ontbijt. Ze serveren hier lekkere broodjes, sapjes en koffie’s. Zin in iets zoets? Ook voor homemade cookies en roombotercroissants kun je hier terecht.


Meer over LEBKOV & Sons ontdekken?

LEBKOV & Sons ontbijtrestaurants

Geopend06:00 - 20:00

Bargelaan 8, Leiden

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Vooraf en Toe

Vooraf en Toe zit aan de Nieuwe Rijn en is op de meeste dagen vanaf 07.45 uur geopend. Het ontbijt wordt geserveerd tot 17.00 uur, dus ook als je lang wilt uitslapen kun je nog aanschuiven. Voor het ontbijt kun je onder andere kiezen uit boerenyoghurt, een croissant of tosti. Ook zijn er de ontbijtmenuutjes: een broodje of tosti, een croissantje, sap en koffie. Deze kosten een tientje. Smullen!


Meer over Vooraf en Toe ontdekken?

Vooraf en Toe koffiebars

Gesloten08:00 - 17:30

Botermarkt 9 , Leiden

Bekijk meer:koffiebars

Anne en Max

Anne en Max is op de meeste dagen geopend vanaf 08.00 uur. Ben je gezellig met zijn tweeën? Dan kun je een ontbijtje voor twee personen nemen. Je krijgt verschillende soorten brood, beleg, ei, fruit en yoghurt. Ook krijg je een kannetje vers sap. Zo’n ontbijtje voor twee kost je €13,50 per persoon en kun je dus bestellen vanaf twee personen. Liever iets simpelers? Je kunt ook gaan voor een bord havermout met cashewnoten en dadels of Griekse yoghurt met fruit en granen, allebei voor €7,50.


Meer over Anne en Max ontdekken?

Anne en Max lunch

Gesloten08:00 - 18:00

Gangetje 2, Leiden

Bekijk meer:lunch

Bakker van Maanen

Ontbijt? Dan denk je bakker. Bakker van Maanen aan de Nieuwe Rijn is elke dag geopend vanaf 08.00 uur ’s morgens. Je kunt hier gezellig zitten en genieten van broodjes, gebakjes en koffie.


Meer over Bakker van Maanen ontdekken?

Bakker van Maanen bakkers

Gesloten08:00 - 18:00

Nieuwe Rijn 39, Leiden

Bekijk meer:bakkers

Banketbakkerij en Lunchroom Snijers

Nog een goede tip voor het ontbijt: Banketbakkerij Lunchroom Snijers. Deze zit aan de Botermarkt. Voor €13,50 krijg je een uitgebreid ontbijt met croissant, baguette, een gekookt ei, yoghurt, een muffin en sap. Voor de flinke trek dus! Liever een kleiner ontbijtje? Dan kun je ook los yoghurt of een croissantje bestellen, of een combi-deal met daarbij een vers sapje.


Meer over Banketbakkerij en Lunchroom Snijers ontdekken?

Banketbakkerij en Lunchroom Snijers bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Botermarkt 15, Leiden

Bekijk meer:bakkers

Heb je een katerige ochtend? Check dan ook dit lijstje:

kater ontbijt

5 x een anti-kater ontbijt in Leiden

Stappen is natuurlijk heel erg leuk. Helaas komt het wel eens voor dat je je de dag erna ineens 60 j...

 

 

 

 

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken