3 x daarom is café Rembrandt de plek voor je studentenborrel in Leiden

Aangeboden door Café Rembrandt 21 maart 2019

Cafés en kroegen in overvloed in Leiden, soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Zoek je een plek voor je (studenten)borrelavond? Dan hebben wij een handig tippie voor je. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Café Rembrandt aan de Morsstraat

Beeld: Café Rembrandt

Café Rembrandt is een populaire plek onder studenten. Eigenaar A.J. vertelt ons namelijk dat bijna alle verenigingen van de Hogeschool Leiden hier hun borrels organiseren. En dat is natuurlijk niet voor niks. Eén van de redenen is de fijne ligging van het café, lekker in het centrum. Je bent hier op loopafstand van het centraal station en omringd door het gezellige nachtleven van Leiden. Precies wat je wilt natuurlijk!

Bier bier en nog eens bier

Beeld: Café Rembrandt

Wat vinden studenten belangrijk? Bier natuurlijk! Dan zit je hier bij Café Rembrandt he-le-maal goed. Er staan hier namelijk zo’n 60 verschillende soorten bier op de kaart, waarvan vier op de tap. De keuze is reuze! Je vindt hier trouwens ook een aantal bijzondere exemplaren, bijvoorbeeld een biertje van Motörhead en één van Iron Maiden. Helemaal passend bij het rockcafé dus! 

Activiteiten

Behalve borrelen is het leuk als er ook iets anders te doen. Café Rembrandt is de plek voor darters. Tussen het borrelen door kun je hier dus lekker een spelletje doen. Houd je van live muziek? Café Rembrandt heeft elke zaterdagavond live-muziek op de planning staan. Dus trommel je studiegenoten op, tijd voor een feestje!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café Rembrandt. Meer over Café Rembrandt ontdekken?

Café Rembrandt cafés

Nu open12:00 - 01:00

Morsstraat 49-51, Leiden

Bekijk meer:cafés

Anthonius van Café Rembrandt (31): ‘Live muziek in de kroeg is een echte sfeermaker’

Deze week in Ondernemer uitgelicht: Anthonius Johannes (A.J.) van café Rembrandt aan de Morsstraat. ...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶