Vrouwendag 2018 in Leiden; dat vier je zo!

Door Lotte van den Elsen 8 maart 2018

Woehoe! Het is vandaag – 8 maart – Internationale Vrouwendag. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Gelukkig worden er in de sleutelstad veel leuke dingen georganiseerd. Lees hier wat er zoal te doen is.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

De documentaire SONITA

bioscoop kijkhuis leiden
beeld: indebuurt Leiden

In bioscoop het Kijkhuis, vlakbij de Haarlemmerstraat, wordt vanavond – 8 maart – de film SONITA vertoond. Deze vertoning gebeurt in samenwerking met het Amnesty International Women’s Rights Committee. SONITA is een documentairefilm over een jonge Afghaanse rapster die hoop met haar kunst een eind te maken aan het uithuwelijken van jonge meisjes. Na de vertoning is er gelegenheid om over de film te discussiëren. Aanvang is om 19:00 en een kaartje kost €7,-. Let wel op: de ondertiteling van de film en de discussie na de vertoning zijn in het Engels.

Kijkhuis Leiden bioscopen

Nu gesloten13:00 - 00:00

Vrouwenkerksteeg 10, Leiden

Bekijk meer:bioscopen

Wereldwijven & Global Grrls – International Women’s Day

via GIPHY

Wereldwijven verzamel u! In de Vrijplaats wordt op 9 maart een tof evenement georganiseerd. Deze avond is helemaal georganiseerd door en voor vrouwen. Het belooft een culturele avond te worden, met liedjes en poezie maar ook interessante lezingen over bijvoorbeeld vrouwen in de politiek. Er is (vegetarisch) eten en na het programma is er een dj en wordt er lekker gedanst. Entree is slechts €2,-.
Het evenement gaat van start om 17.00 uur. Voor het uitgebreide programma, kijk hier. 

Vrijplaats Leiden cafés

Middelstegracht 36 , Leiden

Bekijk meer:cafés

Vrouwendag in Stadhuis Leiden

Gemeentehuis stadhuis Leiden

Op zondag 11 maart wordt er een bijeenkomst georganiseerd in het Stadhuis. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Er zal muziek zijn, workshops, een mobiel theater en natuurlijk hapjes en drankjes. Klinkt gezellig! Entree is €2,50.

instagram meisjes leiden

10 x knappe Leidse meisjes op Instagram

Na ons lijstje van knappe Leidse heren op Instagram, mogen de meisjes natuurlijk niet uitblijven. Da...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶