Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vergaderen in stijl! Op deze Leidse locatie is elke meeting een feest

Aangeboden door Waag 30 juli 2019

Heb jij binnenkort een meeting of zakelijke bijeenkomst op de planning staan? En ben je nog op zoek naar de perfecte locatie? Stop maar met zoeken, want wij hebben een prachtige ruimte voor je. Waag verhuurt namelijk zakelijke ruimtes en geloof ons: die wil je even zien.

Waag

Als Leidenaar ben je ongetwijfeld wel eens in Waag geweest of ben je er in elk geval wel eens langsgelopen. Dit monumentale pand aan de Aalmarkt bevindt zich midden in het centrum van Leiden. Naast dat je hier lekker kunt eten, drinken en feestjes kunt vieren, heeft Waag nog meer speciaals in de aanbieding.

Zakelijke verhuur

Waag verhuurt namelijk ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en brainstorms. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, zo kun je in het restaurant of in de serre plaatsnemen, maar ook in de zaal erboven. Deze zaal is voor bezoekers niet toegankelijk en is speciaal bestemd voor zakelijke verhuur. De ruimte biedt plaats voor maximaal 18 personen. Je kunt de zaal boeken voor een dagdeel (max. 4 uur) of een hele dag (max. 8 uur). De prijzen gaan vanaf €18,- per persoon.

Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag

Eten en drinken

Naast het huren van een ruimte, zijn er ook nog een tal van andere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om Waag een lunch, groepsmenu of walking dinner te laten verzorgen. Natuurlijk zijn er ook drankarrangementen, zodat het je gasten aan niets ontbreekt.

Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag
Beeld: Waag

Zakelijke diners en borrels

Op zoek naar de perfecte locatie voor een (zakelijke) borrel of diner? Ook dat is geen probleem. Dit kan in de serre of het restaurant. Er zijn drie verschillende borrelarrangementen, vanaf €15,- per gast. Ook zijn er feestarrangementen vanaf €33,- per gast. De arrangementen gaan van standaard tot deluxe. Je kunt het dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Van de ontvangst tot de hapjes en drankjes: Waag regelt het allemaal voor je! Makkelijk toch?


Meer over Waag ontdekken?

Waag restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer weten over zaalverhuur bij Waag? Bekijk hier de brochure. 

Lees ook:

Ask the crew! Dit zijn de 5 favoriete gerechten van Waag

Uit eten gaan, is dat ook één van jouw favoriete hobby's? In Leiden heb je veel mooie plekken om lek...
borrelen bij waag

Cheers! 5 x dit is waarom wij graag borrelen bij Waag

Of je nu proost met collega's op de vrijdagmiddag of met je vriendengroep een avondje doorzakt: borr...