Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van picknickset tot supboard: 7 x zomerse Marktplaats-vondsten in Leiden

Door Mark Vrolijk 28 mei 2020

Soms ben je even lekker aan het rondneuzen op Marktplaats en zie je ineens dingen waarvan je denkt: hé, dat is leuk voor deze zomer! Of je nu wilt ontspannen of juist activiteit zoekt, voor jezelf of voor de kinderen. Wij hebben zeven advertenties gevonden in Leiden (of nét over de grens) die zeker in de categorie ‘zomers’ terecht horen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Trampoline

In steeds meer tuinen zie je trampolines verschijnen. Leuk voor kinderen en stiekem ook voor jezelf: na een paar sprongen voel je je zelf ook weer even kind! Voor €35,- is dit grote exemplaar van jou.

Supboard

Het kalme, zonnige weer is perfect om te suppen en de Leidse grachten en singels zijn natuurlijk de perfecte plek om te werken aan je sup-skills. Bieden kan vanaf €200,- en wie weet is dit supboard binnenkort van jou!

Tafeltennistafel

Deze tafeltennistafel is ideaal voor een potje beerpong (Leidse studenten opgelet!), maar ook perfect als actieve pauze (in de tuin) tijdens het thuiswerken.

Gratis picknickset

Marktplaats Leiden, picknickmand

Toe aan een ontspannen lunch tussen alle activiteiten door? In het park, op het strand of natuurlijk gewoon in je eigen tuin: met deze set ben je er helemaal klaar voor.

Badmintonset

Om het echte campinggevoel te krijgen, maar dan gewoon op straat of in de tuin, heb je alleen maar een badmintonset nodig. En voor een tientje hoef je dat niet te laten, toch?

Eenwieler

Op zoek naar een nieuwe hobby? Leer iets nieuws en probeer eens een éénwieler! Next level: een paar jongleerballen erbij…

Botenbed

Heb je kinderen, en zijn die na een dag vol activiteiten nog steeds niet moe? Wacht maar tot hij of zij dit bed ziet. Daar kan nog even op geklauterd worden zodat de laatste energie er voor het slapen gaan nog uit kan. En om je kind voor te lezen kun je zelf mooi op de voorsteven zitten. Slaap in zicht!

Lees ook:

Staycation in Leiden: 5 x zo waan je je toch in Spanje

Op vakantie naar het buitenland zit er nog even niet in. Maar ook in je eigen stad kun je dat ultiem...

Bij deze winkels in Leiden koop je mondkapjes (en zoveel kosten ze)

Het openbaar vervoer in Leiden gaat vanaf 1 juni weer volgens de normale dienstregeling rijden: maar...

Wil je proeven! Deze Leidse hapjes en drankjes koop je bij PLUS Lammenschans

Bij PLUS Lammenschans staan naast de normale supermarktproducten ook veel streekproducten in de scha...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Winkelen