Trommel je drinkmaatjes maar op! Je kunt binnenkort naar een Winterbierfestival in Leiden

Door Lotte van den Elsen 7 januari 2019

De feestdagen zijn dan wel achter de rug, maar dat betekent niet dat we niks meer mogen vieren. Daarom delen wij alvast een leuke activiteit waar je binnenkort naartoe kunt: het Winterbierfestival! 

Winterbierfestival

We hebben goed nieuws voor alle bierliefhebbers in Leiden. Je kunt deze maand – op 27 januari om precies te zijn – naar het Winterbierfestival. Dit festival wordt georganiseerd in het Scheltema. Tijdens dit evenement zullen 14 kleine Nederlandse brouwers (waaronder veel lokale) verschillende winterbieren presenteren. Er zijn zelfs een aantal bieren speciaal voor het festival gebrouwen. In totaal zullen er meer dan 60 verschillende soorten spa goud klaarstaan om geproefd te worden.

Kaartjes

Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Dan nog even wat praktische info. Het festival is van 13.30 tot 18.30 uur in het Scheltema. Je moet vooraf een kaartje kopen. Deze zijn tot en met donderdag 24 januari 12.00 uur te koop. Je vindt ze online of bij één van de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er alleen nog kaartjes aan de deur te koop als deze over zijn van de voorverkoop. En tenslotte: wat kost het? Tickets zijn te koop vanaf €10,-.

Lees ook

café l'Espérance binnen

5 x stokoude kroegen in Leiden

Een avondje stappen in Leiden is een avondje geschiedenis beleven.  Lees hier welke van jouw favorie...