Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schip ahoy! 10 x een sloep huren in Leiden en omstreken

Door Sophie Halstein-Omtzigt 30 juni 2020

Heb je geen bootje, maar wil je tóch Leiden vanaf het water ontdekken? Dan is een sloep huren een hele goede optie. Zo kun je lekker je eigen route bepalen door de 28 kilometer aan singels en grachten die Leiden rijk is. Op een rij: de plekken waar je zelf een sloep huurt en de verhuurprijzen van dit moment.

Houd je bij het varen ook aan de regels van het RIVM. Je kunt de website van gemeente Leiden in de gaten houden voor de maatregelen rondom het coronavirus.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Bootjes en broodjes

View this post on Instagram

*ONDERNEMERSKANS* Heb jij er altijd al van gedroomd in de horeca / catering aan de slag te gaan? Ben je creatief en vind je het een uitdaging om jouw ondernemersskills te testen? Wij kunnen je een volledige horeca / cateringlocatie bieden zodat jij kunt proeven aan het ondernemen! Passagiers op onze boten kunnen jouw eerste klanten zijn. Of je nu picknickmanden, Syrische hapjes of streetfood wilt aanbieden, wij staan ervoor open. Neem contact op met Tinus Jacobs via [email protected] en wie weet is deze samenwerking de start van jouw bedrijf! #catering #ondernemerworden #startendeondernemer #Leiden #samenwerking #samenwerkinggezocht #ondernemen #horecaondernemer #horeca #helpdehoreca #ondernemeninLeiden #cateraard #hapjes #eigenbedrijfstarten #eigenbedrijfbeginnen

A post shared by Bootjes en Broodjes (@bootjesenbroodjes) on

Naast de Blauwpoortsbrug huur je bij Bootjes en Broodjes een elektrische sloep voor zes, acht of twaalf personen. Je kunt zoals de naam al doet vermoeden van te voren ook broodjes bestellen en andere hapjes en drankjes. De prijs van de sloep voor zes personen is op dit moment €85,-voor twee uur varen. Ieder volgend uur kost €25,-. Met een sloep voor twaalf personen betaal je €195,- voor vier uur.

Als schipper moet je minimaal 21 jaar zijn en een legitimatiebewijs meebrengen. Bij veel wind of regenbuien mag je kosteloos annuleren.


Meer over Bootjes en Broodjes ontdekken?

Bootjes en Broodjes vrijetijd en uitgaan

Gesloten10:00 - 18:00

Blauwpoortsbrug 1, Leiden

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Sloep Delen Leiden

🥰Wie herkent dit plekje? Verken het water met je eigen bootje van Sloepdelen🥰!

Posted by Sloepdelen on Thursday, 30 April 2020

Bij Sloep Delen Leiden kun je voor één tot twaalf personen een elektrische sloep huren. De prijs voor (minimaal) twee uur varen is €100,-. Vaar je liever wat langer? Voor acht uur varen betaal je bijvoorbeeld €400,-. Je kunt de sloep zelfs voor dertien uur per dag huren.


Meer over Sloep Delen Leiden ontdekken?

Sloep Delen Leiden vrijetijd en uitgaan

Boommarkt 19, Leiden

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Van Deijk Bootverhuur

Sinds een maand kun je bij Van Deijk Bootverhuur in Leiden verschillende sloepen tot acht personen huren. In een boot voor vier personen vaar je voor €90,- per dag (9.00 tot 21.00 uur). Voor vijf personen is de prijs €120,- en voor acht personen €170,- per dag. De plek waar je opstapt bespreek je met de verhuurder.


Meer over Bootverhuur Van Deijk ontdekken?

Bootverhuur Van Deijk vrijetijd en uitgaan

Hoge Rijndijk 103, Zoeterwoude-Rijndijk

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Olympia Charters Warmond

View this post on Instagram

#varen #leiden met de #sloep

A post shared by Olympia Charters (@olympia.charters) on

De sloepen van Olympia Charters in Warmond hebben plaats voor maximaal acht personen. Voor de route krijg je een waterkaart mee en voor de kinderen zijn er zwemvesten aan boord. Vanuit Warmond vaar je makkelijk en snel in de richting van de grachten van Leiden.

Vaarervaring is niet noodzakelijk, maar er is wel een minimum leeftijd: 21 jaar. Bij slecht weer mag je de boot annuleren.

Van 09.00 tot 14.00 uur betaal je €130,- en van 14:00 tot 19.00 uur is de vaarprijs €150,- en voor de hele dag (09.00 – 19.00 uur) €195,-.


Meer over Olympia Charters ontdekken?

Olympia Charters vrijetijd en uitgaan

Veerpolder 61-67, Warmond

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Columbus Watersport

De SANTA MARIA

Een nieuwe ontdekking van Columbus watersport.Per juni 2020 beschikt Columbus watersport over een nieuwe luxe elektrische rondvaartboot voor 30 personen. De boot is van alle gemakken voorzien en gaat het regen geen probleem dan varen we overdekt. De rondvaartboot wordt toegevoegd aan de huidige verhuurvloot van Columbus watersport. www.columbuswatersport.nl #stadvanontdekkingen #Leiden #voorschoten #varendtafelen #vareninleiden #columbuswatersport #vareninleiden #rondvaart #bootmetschipper

Posted by Columbus Watersport, ontdek Stad & Land vanaf het water on Tuesday, 26 May 2020

Je huurt bij Columbus Watersport in Leiden vanaf twee uur een sloep voor 8 personen voor € 75,-. En twee uur varen in een sloep voor twaalf personen kost €100,-. Vaar je liever in de avond? Dat kan van 18.00 tot 21.00 uur. De huurprijs is dan 125,-.


Meer over Columbus Watersport ontdekken?

Columbus Watersport vrijetijd en uitgaan

Zoeterwoudseweg, Leiden

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Watersportcentrum Vlietlanden

Binnenkort een vaartocht met de sloep of motorboot op de planning? Wij hebben alvast een aantal mooie vaarroutes voor jullie op een rijtje gezet!

Posted by Watersportcentrum Vlietland on Friday, 2 August 2019

Bij de Vlietlanden kun je een sloep huren voor acht personen. Je hebt geen vaarbewijs, maar wel een legitimatiebewijs nodig om het water op te gaan. De sloep reserveer je voor minimaal vier uur, wat €125,- kost.

Verschillende verhuurders hebben speciale coronamaatregelen getroffen, let daar goed op bij het huren.


Meer over Watersportcentrum Vlietland ontdekken?

Watersportcentrum Vlietland vrijetijd en uitgaan

Rietpolderweg 11, Leidschendam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Motorbootverhuur Van Egmond

We zijn weer open !! 🌞 🚣‍♂️ De boten liggen klaar. Wij hebben zin in het nieuwe seizoen. Maar met de volgende…

Posted by Botenverhuur van Egmond on Tuesday, 7 April 2020

Wil je voordelig het water op? Dan kun je bij Van Egmond een sloep huren voor zes personen voor €22,- per uur en €125,- per dag (van 10.00 tot 18.00 uur). Je betaalt vooraf de huur en de borg van €100,- contant en haalt je boot voor 11.00 uur op. Voor een sloep voor tien personen betaal je €30,- per uur en 170,- per dag.


Meer over Botenverhuur van Egmond ontdekken?

Botenverhuur van Egmond vrijetijd en uitgaan

Dwarswateringkade 4, Leiderdorp

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

De Merenburger

Huur een boot om van het weer te genieten! Vergeet de zonnebrandcrème niet en drinkt genoeg.

Posted by De Merenburger Camping, Jachthaven, kanoverhuur en boot(trailer)verhuur on Thursday, 25 July 2019

Ook bij de Merenburger in Leidschendam (vlak naast de Vlietlanden) kun je sloepen huren. Vaar binnen een uur naar Leiden of dobber op je gemakje door de groene omgeving.


Meer over De Merenburger ontdekken?

De Merenburger

Meerburgerlaan 7, Leidschendam

Bob on Board

Ook dit pinksterweekend wordt het weer heerlijk zomers weer! Het perfecte moment om met elkaar in een fluisterbootje te…

Posted by Bob On Board, rondvaarten on Friday, 29 May 2020

Bij Bob on Board huur je een fluisterboot: een geheel elektrisch bootje. Je stapt op bij Brasserie de Kromme Does in Hoogmade. Daar vandaan zijn er genoeg mooie routes om te varen. Op maandag tot en met donderdag betaal je voor de hele dag (10:30 tot 18:00 uur) €137,50 en in het weekend €155,-. Je kunt ook een dagdeel varen voor €87,50 en voor €105,- in het weekend.


Meer over Bob on Board ontdekken?

Bob on Board vrijetijd en uitgaan

Zuideinde 99 C, Roelofarendsveen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Marina Rijnsburg

Bij deze jachthaven in Rijnsburg huur je een sloep van zes tot zestien personen. Je kunt hier gratis parkeren en je betaalt voor een sloep voor zes personen €150,- voor een dagdeel en €185.- voor een hele dag (10.00 tot 18.00 uur). In de weekenden betaal je voor de hele dag. Voor iedere andere sloep betaal je €155,- per dagdeel en €200,- voor de hele dag. Als het slecht weer is kun je kosteloos annuleren. De borg is €250,-, die kun je aan het einde weer terugpinnen. Leuk weetje: je kunt hier ook een sloep huren waar je op kunt slapen.

Ken jij meer bedrijven in Leiden die sloepen verhuren. Laat het de redactie weten via [email protected].


Meer over Marina Rijnsburg ontdekken?

Marina Rijnsburg vrijetijd en uitgaan

Gesloten08:00 - 18:00

Kanaalpad Noord-West 4, Rijnsburg

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Lees ook:

grachten leiden water boot singels

Bootje varen op de Leidse grachten: dit is wat je moet weten

Ben je van plan om lekker te gaan varen deze zomer? Dan kan je natuurlijk een bootje huren, maar je ...
Linda binnenkijken bij

Binnenkijken in de woonboot van Linda en Perry: ‘Je krijgt hier iedere dag een soort vakantiegevoel’

Een vissersboot vaart langs, de meerkoet laat ook even weten dat hij er is en aan de overkant ligt e...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen