OMG het bestaat: je kunt een workshop Piemel Pimpen doen in Leiden

Door Lotte van den Elsen 14 juli 2018

Heb je ooit wel eens naar het geslachtsdeel van je vriend/echtgenoot/scharrel gekeken en gedacht: toch jammer dat hier geen glitters opzitten? Dan is deze workshop he-le-maal jouw ding.

Lullen Pimpen

Maak je klaar voor de meest melige vriendinnenactiviteit ooit! Bij atelier Kloddertje Roze in Leiden kun je de workshop ‘Lullen Pimpen’ volgen. Tijdens deze workshop mag je gipsen penissen decoreren met verf, glitters en andere bling. Om het allemaal nog wat spannender te maken wordt er tijdens de workshop ook nog een erotische quiz gespeeld. Je kunt deze workshop doen vanaf zes personen en de activiteit duurt 1,5 tot 2 uur. Is deze activiteit ideaal voor jou en je vriendinnen? De kosten voor deze workshop zijn €29,50 per persoon.

Koeien pimpen

Misschien zie je het creatieve aspect van deze activiteit wel zitten, maar hoef je niet zo nodig een gipsen penis voor je snufferd. Dat is heel begrijpelijk. Daarom kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld de workshop Pimp een koe. Je mag dan een ecoshape koe naar hartenlust versieren met kleurtjes, lintjes en steentjes. Voor hondenliefhebbers hebben we ook goed nieuws: een hond pimpen behoort ook tot de mogelijkheden. Het prijskaartje aan deze workshop? €27,50 per persoon.

Beeld: Kloddertje Roze
Beeld: Kloddertje Roze

Nog een leuke activiteit:

Koe knuffelen

Cuteness factor 10! Je kunt koe knuffelen in Leiden

Elke week gaan wij voor jou weer op zoek naar het 'uitje van de week', en we hebben weer een pareltj...