Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor een tientje naar concert Eddy Zoëy, gratis naar Elfproeventocht en meer toffe acties

Aangeboden door Leidse Schouwburg 14 januari 2020

Als jij van leuke acties houdt, dan moet je nu zeker even opletten. Want van 24 tot en met 26 januari zijn er allerlei dingen te doen in Leiden waar je niet zoveel voor hoeft te betalen of die helemaal gratis zijn. Het is dan namelijk Nationaal Theaterweekend en de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal doen mee! Het thema is ‘Winterproef’; het theater is bij uitstek winterproof: weer of geen weer, binnen in het theater vind je altijd inspirerende voorstellingen en concerten. Wij zetten vier voorstellingen en andere leuke activiteiten voor je op een rij:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Eddy Zoëy met Hits from Heaven + gratis Après Ski Party

Eddy Zoey Leiden theaterweekend
Afbeelding: Fleur Koning

Eddy Zoëy speelt samen met zijn band de hits van wereldberoemde artiesten die niet meer onder ons zijn: Hits from Heaven. Liedjes van onder meer Avicii, Prince, Freddy Mercury, George Michael en Aretha Franklin komen voorbij. Daarnaast vertelt Eddy gekke anekdotes en verrast hij je met onverwachte weetjes. In het voorprogramma kun je luisteren naar het Stadsgehoorzaal Musicalkoor.

Je kunt voor €10,- naar het concert van Eddy Zoëy. En na het optreden is er een gratis Après Ski Party in de Catharina Foyer naast de Grote Zaal. Hier draait een dj nog veel meer hits, kortom: een gezellig feestje!

Eddy Zoëy met Hits from Heaven, vrijdag 24 januari 2020 om 20.15 uur. Kaarten koop je hier.


Meer over Leidse Schouwburg ontdekken?

Leidse Schouwburg theaters

Oude Vest 43, Leiden

Bekijk meer:theaters

Swipe naar links voor meer toffe activiteiten en voorstellingen.

The TAPE FACE show + gratis naar Après Ski Party

Theaterweekend tape face show Leiden
Foto: James Miller

“Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, aldus uitgaansmagazine Time Out. En dat terwijl de Nieuw-Zeelander Sam Wills geen woord zegt in zijn show. Door mime met geluid en stand-up zonder taal weet hij een hilarische show neer te zetten waar je het nog heel lang over gaat hebben met je vrienden. Sam zoekt ook de medewerking op met het publiek, dus bereid je voor! En heel opmerkelijk: de hele voorstelling heeft hij zwarte ducttape op zijn mond. Voor een kaartje betaal je maar €10,-.

Na de voorstelling kun je gratis naar een afterparty in de Stadsgehoorzaal (Breestraat 60). Hier draait een dj lekkere nummers en kun je de avond swingend afsluiten.

The TAPE FACE show, vrijdag 24 januari 2020 om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg. Kaarten koop je hier.

Swipe naar links voor meer toffe activiteiten en voorstellingen.

Spectaculair optreden circus- duo

langs theaterweekend 2020 leiden

Voor €10,- kun je naar een spectaculair optreden van het bijzondere circus-duo Tall Tales Company. Jongleren, (lucht)acrobatiek, goochelen en dans, deze show heeft het allemaal. De voorstelling met de naam ‘Langs’ gaat over twee eenzame zielen die ernaar verlangen om een ander te ontmoeten. Heel bijzonder en voor een tientje kun jij erbij zijn.

Langs, zaterdag 25 januari 2020 om 19.30 uur. Kaarten koop je hier.

Swipe naar links voor meer toffe activiteiten en voorstellingen.

Elfproeventocht (gratis)

Elfproeventocht
Afbeelding: Leidse Schouwburg

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in de Leidse Schouwburg? Dit is je kans, want op 25 januari kun jij verschillende activiteiten doen in de schouwburg – die er helemaal winters uitziet – en kun je binnenkijken in de kleedkamers en de zaal. Hoe tof is dat! De laatste Elfproeventocht start om 16.00 uur en warme chocolademelk en glühwein worden voor je geregeld. Je hebt voor de Elfproeventocht geen kaartje nodig. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de Elfproeventocht niet geschikt.

Elfproeventocht, zaterdag 25 januari tussen 13.00 en 17.00 uur in de Leidse Schouwburg. Hier vind je meer info.

Swipe naar links voor meer toffe activiteiten en voorstellingen.

Avontuurlijke dinoshow

Dinoshow theaterweekend

Voor een tientje kun je ook naar de familievoorstelling Jurassic Revenge in de Leidse Schouwburg. Je komt oog in oog te staan met levensgrote dinosaurussen zoals de T.Rex animatronic van 2,5 meter hoog en 4 meter lang. Ga mee op een reis van de prehistorie naar het heden. En na de voorstelling kun je naar de meet & greet met de dino. Spannend! De voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jurassic Revenge, zondag 26 januari om 14.30 uur in de Leidse Schouwburg. Kaarten koop je hier (excl. € 2,50 administratiekosten per bestelling).

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶