Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Locatie gezocht? Belgisch Biercafé Olivier heeft de perfecte ruimte te huur en zo ziet die eruit

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 14 augustus 2019

Belgisch Biercafé Olivier: dé plek met de lekkere biertjes en de grote terrastuin. Maar wist je dat deze zaak ook een prachtige kelder heeft, die je kunt huren voor vergaderingen, zakelijke lunches en borrels. Wij leiden je even rond!

Zaalverhuur

De kelder wordt gebruikt voor besloten feesten, diners en borrels. ”We krijgen vaak aanvragen van studentenverenigingen, die willen hier komen borrelen.” In de ruimte kunnen borrels, gala’s en feesten voor maximaal 200 man worden georganiseerd. We hebben er bijvoorbeeld onlangs een silent disco gehad. Dineren kan met maximaal 75 man. Ook kan de ruimte gebruikt worden voor vergaderingen of trainingen. Hier kun je alle mogelijkheden bekijken.

Beeld: Belgisch Biercafé Olivier
Beeld: Belgisch Biercafé Olivier
Beeld: Belgisch Biercafé Olivier
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Compleet verzorgd

Fijn is dat Belgisch Biercafé Olivier alles voor je regelt. Je kunt kiezen uit allerlei arrangementen, van eenvoudig tot luxe. Zo kun je gaan voor een lunch, een borrelarrangement, bierproeverij of luxe diner van drie of vier gangen. Ook kun je kiezen uit koude of warme hapjes of zelfs een maaltijd van de barbecue. Wat er ook bij je evenement past en hoe uitgebreid je het ook wilt maken: Olivier regelt het!

Pubquiz

Zin in een gezellig uitje? Elke eerste maandag van de maand wordt er in de kelder een Pubquiz georganiseerd. Binnenkort kun je hier ook één donderdag in de maand komen karaoke zingen. Hoe leuk! De eerste editie van de maand vindt plaats op 12 september en de muziek wordt verzorgd door Jouw Moment Karaokeband.


Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier cafés

Geopend12:00 - 00:00

Hooigracht 23, Leiden

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

De droombruiloft van Marjon en Jurre bij Belgisch Biercafé Olivier: ”Van springkussen tot taartentafel, alles was mogelijk!”

Voor een 'ja, ik wil', moet je als bruidspaar eerst 'ja' zeggen tegen een locatie. Wij spraken Leids...