Leidse singles opgelet! Op dit toffe valentijnsfeest ga jij je nieuwe vlam ontmoeten

Aangeboden door Waag 5 februari 2019

Vrijgezellen van Leiden: haal je mooiste outfit maar uit de kast en bedenk alvast wat goede openingszinnen. Binnenkort kun jij namelijk naar een supertof valentijnsfeest en wij weten zeker dat je daar geen blauwtje gaat lopen. 

Waag een Valentijn

Op vrijdag 15 februari kun je naar het feest Waag een Borrel: de Valentijnseditie. Dit feest wordt georganiseerd door – je raadt het al – restaurant Waag. In een ruimte vol hartjes en met wat sfeervolle lovesongs op de achtergrond, kun jij lekker borrelen en dansen met andere Leidenaren. Flirten word je éxtra makkelijk gemaakt, want alle feestgangers hebben een label op!

De liefdeslabels

Er zijn vier soorten labels waar je uit mag kiezen. Rood voor vrijgezelle vrouwen die openstaan voor een date met iemand van hetzelfde of de tegenovergestelde sekse. Blauw voor mannen die openstaan voor een date. Er zijn groene labels voor Leidenaren die bezet zijn, maar graag willen daten met andere bezette mensen. Ben je aanwezig als wing(wo)man? Dan ga je voor wit. Dat label is namelijk voor Leidenaren die gewoon willen feesten en geen interesse hebben in een date. Zo, weet je meteen op wie je af moet stappen en wie je over mag slaan.

Praktische info

Waag zal vanaf 23.00 uur zijn omgetoverd tot een romantisch borrelpaleis. De muziekstijlen die je kunt verwachten zijn onder andere guilty pleasures, dancehall en disco. Klinkt top toch? Zorg dat je voor 01.30 uur binnen bent, want dan sluiten de deuren. Entree is €5,- en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Nóg meer romance

Snak jij naar nóg meer romantiek in je leven? Dan hebben we nog wat andere leuke nieuwtjes voor je. In Waag kun je ook romantisch dineren op 14 februari, geheel in Valentijnssfeer. Zorg dat je dan ook meteen even een rondje door de stad loopt, want daar gaat Waag op donderdagavond rozen uitdelen. Kun je even een mooie beurt maken bij je liefje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Waag Meer over Waag ontdekken?

Waag restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Ask the crew! Dit zijn de 5 favoriete gerechten van Waag

Uit eten gaan, is dat ook één van jouw favoriete hobby's? In Leiden heb je veel mooie plekken om lek...
olivier leiden

Do’s & dont’s in het daten: gouden tips uit de Leidse horeca

Prachtige romances tot gruwelijke blunders... Het gebeurt allemaal in een café, in het restaurant of...
openingszinnen

Getest! Indebuurt probeert foute openingszinnen op Leidenaren

Is het liefde op het eerste gezicht of moet ik dit artikel nog een keer beginnen? Afgelopen weekend ...