Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Naar de geitjes: dit zijn alle kinderboerderijen in Leiden en omstreken

Door Carin van der Meij 25 februari 2020

Het perfecte uitje met kids: een dagje naar de kinderboerderij in Leiden. Lekker buitenspelen, dieren aaien en leren over het leven op een boerderij. Hier een overzicht van alle kinderboerderijen in Leiden of nét daarbuiten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderboerderij Merenwijk

En ook vanacht mochten we ons bedje uit voor een mooi en sterk koppeltje geboren Schoonebeker schapen.

Posted by Kinderboerderij Merenwijk on Friday, 21 February 2020

Neem eens een kijkje bij kinderboerderij Merenwijk aan Parkzicht. Het hele jaar door wonen hier paarden, schapen, geiten, knaagdieren en nog veel meer dieren. In het bezoekerscentrum Weidezicht leer je alles over de dieren en de activiteiten op de boerderij. Extra leuk: op zondag 17 mei 2020 vindt op deze kinderboerderij het schaapscheerfeest plaats.


Meer over Kinderboerderij Merenwijk ontdekken?

Kinderboerderij Merenwijk kinderboerderijen

Geopend08:00 - 16:30

Parkzicht 80, Leiden

Bekijk meer:kinderboerderijen

Kinderboerderij Houtkamp (Leiderdorp)

Posted by Kinderboerderij Leiderdorp on Tuesday, 12 December 2017

Geiten, kippen, schapen, een koe en hele grote varkens: al deze dieren kun je bezoeken bij de kinderboerderij in de Houtkamp. Daarnaast heeft een imker op het terrein ook grote kasten met honingbijen staan. De kinderboerderij in Leiderdorp is het hele jaar open. Check de openingstijden hier.

Kinderboerderij de Kloosterhof (Warmond)

Posted by Kinderboerderij De Kloosterhof on Friday, 3 May 2019

Voor Kinderboerderij de Kloosterhof fiets of rijd je naar de Kloosterwei in Warmond. De kids kunnen er vrijuit spelen of de pony’s, cavia’s, geiten en konijnen aaien. De kinderboerderij heeft ook een vakantieopvang voor konijnen, handig!

Kinderboerderij Voorschoten

Onze Jorinda was 2 weken geleden zo ziek!!! Dierenarts zei dat ze een virus had, maar dit was zo heftig voor haar oude lichaam, 25 jaar, dat zij alleen maar op de grond lag. In haar stal maar ook buiten in de wei. Maakte mij zulke zorgen, heb heel wat uurtjes, ook in de avond erbij gezeten. Dacht zelfs in de ochtend als ik bij kinderboerderij aan kwam dat ik haar dood zou vinden! Maar alles was verder in orde, ze at, deed mesten en hartslag was ook goed. Na 6 dagen mocht ik extra vitamines toedienen via injecties en toen knapte ze snel op. Zie het filmpje, nu dus 2 weken verder.

Posted by Stichting Kinderboerderij Voorschoten on Tuesday, 8 October 2019

In Landgoed Rosenburgh ligt Kinderboerderij Voorschoten. Ook hier kan je konijn of cavia voor €2,- per dag logeren tijdens een vakantie. Daarnaast organiseert de kinderboerderij regelmatig ponydagen of andere activiteiten tijdens de vakanties. Voor het programma of meer informatie kijk je op de website van de boerderij.

Kinderboerderij ’t Geertje (Zoeterwoude)

Wij wensen iedereen een hele goede jaarwisseling en een mooi nieuwjaar. 1 januari zijn wij gesloten maar de rest van het…

Posted by Boerderij 't Geertje on Monday, 30 December 2019

Een dag naar boerderij ’t Geertje is één groot avontuur. Van een winkel met eigen of lokale producten tot het voeren van de geitjes of roeien en kanoën over het water. Daarnaast verzorgen de begeleiders ook kinderpartijtjes op de boerderij waarbij je kunt kiezen uit verschillende programma’s. Dierenfun gegarandeerd. Check hier alles wat je weten moet voordat je op bezoek gaat.

Lees ook:

sophie theeleuten

Tea time: 7 x leuke plekken om thee te drinken in Leiden

Bij indebuurt Leiden zijn we erg gesteld op onze theetjes. De hele dag door lopen we heen en weer na...

Chocoloco! 5 x hier drink je bijzondere chocolademelk in Leiden

Wat is er nou fijner dan in de wintermaanden je ijskoude handen opwarmen aan een hot chocolademelk? ...

5 x hier in Leiden eet je een lekkere tosti

Soms heb je geen zin in ingewikkelde lunchgerechten, maar wil je gewoon een goede tosti. Heb jij eve...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen