Inspiratie! 7 x leuke bedrijfsuitjes die je kunt doen in Leiden

Door Lotte van den Elsen 15 mei 2019

Je collega’s zie je waarschijnlijk elke dag op kantoor, achter hun bureautje of in de lunchkantine. Tijdens een teamuitje krijg je de kans elkaar eens op een hele andere manier te leren kennen. Heb jij inspiratie nodig voor een leuke activiteit met je collega’s? Wij zetten er zeven op een rijtje!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Lachboot

Valt er op kantoor niet veel te lachen? Dan kun je dat even compenseren tijdens je bedrijfsuitje. Op de lachboot vaar je door de Leidse grachten en krijg je ondertussen een workshop van een lachcoach. Je doet oefeningen waardoor je happy-stofjes aanmaakt, zodat je vanzelf écht gaat lachen. Deze workshop werkt heel ontspannend en dat kan ook de onderlinge band met je collega’s goed doen.

Naast de workshop is er ook nog genoeg tijd om gewoon te genieten van het vaartochtje door Leiden. De workshop duurt 45 minuten en daarnaast vaar je nog vijf kwartier door de grachten en singels. Lees hier meer over de lachboot. 


Meer over de Leidse Rederij ontdekken?

de Leidse Rederij entertainment

Nu open08:30 - 19:00

Apothekersdijk 5 , Leiden

Bekijk meer:entertainment

Escaperoom

Een klassiek bedrijfsuitje: samen proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Het is vast interessant om te zien hoe je collega’s onder een beetje druk reageren. Wie weet blijkt de altijd zo kalme receptioniste ineens te veranderen in een dictator of bezwijkt je baas juist onder de stress. Interesting!

Er zijn veel leuke escaperooms te doen, kijk maar:

escaperoom

Durf jij het aan? Alle escaperooms in Leiden op een rijtje

Zoek je nog een leuk teamuitje, vriend(innen)uitje of familie-uitje? Dan is een escaperoom zeker een...

Kookworkshop

Kijk je niet bepaald uit naar een dagje de hort op met je collega’s? Dan kan eten een troost bieden. Een kookworkshop is dan een goed idee. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Macha van Passion Food. Zij organiseert kookworkshops op maat, voor allerlei verschillende groepen en op verschillende niveaus.

Mascha (38) studeerde geneeskunde maar werd kok: ‘Na Masterchef ging alles in een stroomversnelling’

Deze week schotelen wij jullie weer een hele leuke én smakelijke 'Ondernemer uitgelicht' voor. Ja li...

Koe knuffelen

Een teamuitje dat je niet snel zult vergeten, namelijk koe knuffelen. Dit kan op de Elza Hoeve in Leiden. Hieronder lees je meer.

Koe knuffelen

Cuteness factor 10! Je kunt koe knuffelen in Leiden

Elke week gaan wij voor jou weer op zoek naar het 'uitje van de week', en we hebben weer een pareltj...

Paaldansen

Een pikant teamuitje dat misschien niet voor iedereen is weggelegd. Maar zijn jouw collega’s sportief en wel in voor een grappig uitstapje? Dan kun je een workshop paaldansen doen. Bijvoorbeeld bij de Paaldansschool in Leiden. Op hun website vind je meer info.


Meer over Paaldansschool Leiden ontdekken?

Paaldansschool Leiden dansscholen

Vrouwenweg 53, Leiden

Bekijk meer:dansscholen

SUPpen

SUPpen, oftewel Stand Up Paddling, is een leuke manier om Leiden vanaf het water te bewonderen. Niet – zoals zo velen doen – vanaf een sloep, maar vanaf een peddleboard. Sportief, spannend én je probeert nog eens iets nieuws. Maar uh.. niet zo geschikt voor mensen met watervrees! In Leiden kun je terecht bij SUPpen in Leiden, die wij een tijdje geleden interviewden.

suppen

Talitha (44) van SUPpen in Leiden: ‘Dit voelt niet als werk’

Deze week in 'Ondernemer Uitgelicht' spreken wij met Talitha van de onderneming SUPpen in Leiden. Sa...

Kleien

Vind jij paaldansen en suppen iets te sportief? Dan kun je ook voor een meer creatieve workshop gaan. Bij Atelier Odette in hartje Leiden kun je onder begeleiding van kunstenares Odette Frijters gaan kleien. Deze workshop duurt drie uur en kost €40,- per persoon, inclusief gebruikte materialen, thee of koffie en iets lekkers. Laat samen met je collega’s alle creativiteit de vrije loop en neem als resultaat van deze middag een mooi zelfgemaakt kunstwerkje mee naar huis. Ook leuk om je kantoor mee te versieren, misschien?


Meer over Atelier Odette ontdekken?

Atelier Odette

Nu open14:00 - 19:00

Herengracht 110, Leiden

Lees ook:

vriend vriendinnen drinken uitje

Girlstime! 13 x deze leuke uitjes kun je doen met je vriendinnen hier in Leiden

Is het weer nodig tijd voor een leuk vriendinnenuitje? Girl, stop dan maar met zoeken. Wij hebben 13...

7 x goede restaurants voor een eerste date in Leiden

Yes! Je hebt eindelijk een date gescoord met die superleuke jongen/meid. Maar nu sta je meteen voor ...

 

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶