Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: met je vrienden naar het eerste spelletjescafé van Leiden

Door Carin van der Meij 22 november 2017

Stop waar je mee bezig bent. Je moet nu even opletten, want wij hebben toch een leuke uittip voor je gevonden… Wist jij dat Leiden een spelletjescafé heeft? Je kunt met vrienden of familie onder het genot van een drankje spelletjes spelen. Aan het einde van de avond hoef je vervolgens niet de afwas te doen. Chill. 

Eerste spelletjescafé

Het gaat om De Gravin Board Game Cafe in de Diefsteeg. De Gravin is het eerste (voor zover wij weten) spelletjescafé van Leiden. Het café is knus ingericht met grote tafels om de spellen op uit te stallen. Je kunt zelf een spelletje meenemen, maar ze hebben ook een grote kast met heel veel spellen. Je kunt er zelfs gamen. Tijdens het spelen kun je een drankje bestellen met wat lekkers. De Gravin organiseert ook allerlei evenementen zoals een Kolonisten van Catan toernooi. Dat is toch awesome? Wat ons betreft komen er nog veel meer spelletjescafés in Leiden. Dus wie volgt?


Meer over De Gravin Board Game Cafe ontdekken?

De Gravin Board Game Cafe Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Diefsteeg 19, Leiden

Bekijk meer:Permanent gesloten

Leidse cafés zijn ook niet vies van een pubquiz. Wij hebben een overzicht gemaakt van cafés die deze maand nog een pubquiz organiseren.

Meer over

Doen Getipt