Swingen maar! Ga mee op kroegentocht tijdens de Leidse Blues- en Jazzweek

Door Carin van der Meij 10 januari 2018

Het is tijd om te swingen, want op maandag 15 januari begint de Leidse Blues- en Jazzweek. Zeven dagen lang kun je in de binnenstad van Leiden genieten van meer dan zeventig optredens. En als klap op de vuurpijl wordt er ook een kroegentocht georganiseerd.

Blues- en Jazzweek

Van maandag 15 januari tot en met zondag 21 januari is voor de 38ste keer de Leidse Blues- en Jazzweek. Kroegen en restaurants in Leiden zijn in deze week extra leuk om te bezoeken, omdat hier veel optredens zullen worden gegeven. Ook kun je in deze week in een aantal Leidse restaurants voordelig eten.

Kroegentocht

Schrijf maar alvast op in de agenda: op woensdag 17 januari organiseert de Blues- en Jazzweek ook een kroegentocht. Op deze avond kun je langs meer dan 30 horecalocaties in Leiden om te genieten van live blues- en of jazzmuziek. Je kunt onder andere naar De Uyl van Hoogland, De Bonte Koe, North End, Bon Vivant en Jantje van Leyden en nog veel meer. Bij de meeste kroegen kun je vanaf 20.30 uur genieten van livemuziek. Check hier het hele programma. 

En wist je… dat je nu welke zaterdag een spelletjesavond hebt in Galerie Café Leidse Lente

Meer over

Doen Getipt