Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Leiden

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Leiden. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

IJsbaan

kerstmarkt winter wonder weken ijsbaan
Beeld: Davy Rosbak/indebuurt Leiden

Sfeervolle lichtjes, kerstversiering, kerstmannen en -vrouwen… De Leidense Winter Wonder Weken zijn begonnen. Heerlijk toch, die decembergezelligheid in onze sleutelstad. Op de Nieuwe Rijn staat vanaf 7 december de ijsbaan.

Zondagmiddagborrel bij Lab071

Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Lab071 is de nieuwe woonkamer van Leiden voor iedereen die woont en werkt op het Bio Science Park. En deze woonkamer is heerlijk alive op zondagmiddag. Moet je maandagochtend weer vroeg op? Bestel dan een FÏNLEY. Dit is een niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Lab071 heeft de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Naar het kerstcircus

Het Groot Kerstcircus Leiden is geopend! Iedere dag vinden er 2 voorstellingen plaats op het Cultuurplein Lammermarkt….

Posted by Groot Kerstcircus Leiden on Friday, 21 December 2018

Op de Lammermarkt staat vanaf 21 december een week lang het Groot Kerstcircus. Dat betekent dat je twee keer per dag in het hartje van de stad kunt genieten van een toffe show. Met de kerstmarkt en ijsbaan om de hoek en de optie om uit te wijken naar de nostalgische kermis is deze hele omgeving dé place to be in de decembermaand.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶