Even iets anders! Zo viert Belgisch Biercafé Olivier Pasen (en daar wil je bij zijn)

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 2 april 2019

Krijg jij het spontaan benauwd als je denkt aan een paasbrunch met de familie? Voel je je te oud paaseieren te zoeken, maar wil je wel een feestelijke dag beleven? Dan heeft Belgisch Biercafé Olivier een leuk alternatief voor jou!

Pasen bij Belgisch Biercafé Olivier

Bij Belgisch Biercafé Olivier wordt Pasen gevierd met lekkere jazzmuziek. Hier wordt namelijk het evenement Jazz XL georganiseerd. Je kunt bij dit gezellige eetcafé elke zondag genieten van live muziek, maar op eerste paasdag wordt er natuurlijk éxtra uitgepakt. Een voltallige jazzband bestaande uit Rinus Groeneveld, Martijn Schok, Maarten Kruijswijk en Simone Mens gaan zorgen voor lekkere jazzdeuntjes. Daarna, vanaf 19.00 uur zal een dj fijne paasbeats gaan verzorgen. Dat is nog eens een vrolijk pasen!

Paasmenu

Geen Pasen zonder lekker eten natuurlijk, dus daar wordt ook aan gedacht. Je kunt hier genieten van een smakelijk paasmenu. Qua drank is er uiteraard ook meer dan genoeg om uit te kiezen. Verzekerd zijn van een plaatsje? Je kunt van te voren even reserveren. 

Pasen voor het hele gezin

Nu denk je misschien: leuk en aardig allemaal, maar een biercafé is niet helemaal de plek voor mijn kids. Juist wel! Belgisch Biercafé Olivier verzorgt namelijke en animatieprogramma voor de kinderen. Zij worden vermaakt, terwijl jij lekker geniet van een hapje, een drankje en een beetje jazz. Helemaal (paas)best, toch?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier. Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier cafés

Nu gesloten12:00 - 00:00

Hooigracht 23, Leiden

Bekijk meer:cafés