Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool! Leiden krijgt een nieuw festival deze zomer en Glennis Grace treedt op

Door Lotte van den Elsen 24 mei 2019

Een zonnetje op je bol, een biertje in je hand en een vet live optreden… Wij kunnen niet wachten tot het festivalseizoen weer losbarst! En wij hebben een leuk nieuwtje: er komt een nieuw festival naar Leiden. Wij vertellen je meer.

Update: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 21 september

Rrrollend Live

Het gaat om het festival Rrrollend Live. Dit is een nieuw concept van de organisatie van Rrrollend Leiden. Rrrollend Live is een tweedaags pop & rockfestival, dat zal worden gehouden in het Matilo Park in Leiden. Het festival zal plaatsvinden op 24 en 25 augustus. Het festival duurt op zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 23.00 uur. Op zondag 25 augustus is het van 12.00 tot 21.00 uur.

Bekende namen

De volledige line-up is nog niet bekend, maar wij spotten al wat bekende artiesten in de aankondiging. Op 25 augustus zal Glennis Grace optreden. Op 26 augustus staan Barry Hay en Gerard Ekdom op het programma. Tof! Naast live-muziek kun je ook genieten van lekkere hapjes en drankjes. Je moet voor dit evenement wel een kaartje hebben, die zijn online te koop vanaf €21,50. Je kunt voor beide dagen een ticket kopen, of voor één dag apart.

Lees ook:

Dit moet je weten over Werfpop 2019 in Leiden

Het zomerzonnetje, een drankje in de hand en een toffe band om naar te luisteren. Wij kunnen niet wa...

Bert (64) is al 40 jaar kroegbaas: ‘Ik was gewoon een opstandige homo die een eigen plek wilde’

Leuk nieuws: Rrrollend Foodtruckfestivals keert dit jaar terug naar Leiden

Meer over

Doen Shownieuws