Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x leuke dingen om op Moederdag 2019 te doen in Leiden

Door Carin van der Meij 3 mei 2019

Speuren wij daar een beetje paniek in je ogen? Wij snappen het, Moederdag komt eraan en je hebt echt geen flauw idee waar je mee op de proppen moet komen. Niet getreurd, wij van indebuurt are here to the rescue. Wij hebben zeven leuke uitjes voor je verzameld die je samen met jouw mama op Moederdag kunt doen. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Stadsbrouwhuis

Op zondag 12 mei – Moederdag – speelt Henk van Alphen live in Stadsbrouwhuis voor alle dochters, moeders en oma’s. Speciaal voor deze gelegenheid kun je huisgemaakte brownie’s en huisgebrouwen hibiscus gose bestellen. Je bent welkom vanaf 15.30 uur.


Meer over Het Stadsbrouwhuis ontdekken?

Het Stadsbrouwhuis cafés

Geopend15:00 - 00:00

Aalmarkt 1, Leiden

Bekijk meer:cafés

Leiden International Short Film Experience

Leuk uitje om met het hele gezin op Moederdag te doen: naar het LISFE (Leiden International Short Film Experience). Dit jaarlijks terugkerend filmevenement staat op zondag 12 mei stil bij deze feestdag. Gedurende de dag kun je naar verschillende korte films kijken in de Leidse bioscopen. Geïnteresseerd? Bekijk hier het volledige programma op Moederdag.

Bingo

Hier ga je vast en zeker je moeder heel erg blij mee maken: een avondje bingo! Op vrijdag 10 mei wordt er in het Leids danscentrum een Moederdag Bingo georganiseerd. Zanger Willem Barth is aanwezig om te zorgen voor een gezellige sfeer.

Praktische informatie

  • Vrijdag 10 mei om 20.00 uur (deuren gaan om 18.00 uur open)
  • Entreekaart kost €35,- dit is inclusief twee bingoboekjes
  • Meer informatie bekijk je hier

Meer over Leids Danscentrum ontdekken?

Leids Danscentrum dansscholen

Gesloten17:00 - 00:00

Lammenschansweg 134A, Leiden

Bekijk meer:dansscholen

Mamma Mia dagje

Zin om even lekker gek te doen? Neem je mama dan mee op een Mamma Mia dag in Leiden. Inclusief gekke outfit en lekker eten! Wij vertellen in onderstaande bericht hoe je zo’n unieke dag kunt beleven:

mamma mia

My my, zo beleef je een dagje Mamma Mia! in Leiden

Feest! Vandaag - 18 juli - verschijnt Mamma Mia! 2 in de bioscoop. Om dat te vieren hebben wij een l...

Brunchen

Op verschillende locaties in Leiden wordt er een speciale brunch georganiseerd voor mama’s. Zo kun je bij Koetshuis de Burcht van 11.00 tot 13.00 uur genieten van een Moederdag brunch met livemuziek.


Meer over Koetshuis de Burcht ontdekken?

Koetshuis de Burcht restaurants en horeca

Geopend12:00 - 21:30

Burgsteeg 13, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Maar ook bij veganhotspot Het Slachthuis kun je deelnemen aan een uitgebreide Moederdag brunch. Van 12.00 tot 15.00 uur kun je lekker smikkelen van onder andere croissants, fruitsalade, aarbeientaartjes en couscous salade. Kosten bedragen €25,- per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen €12,50.


Meer over Het Slachthuis ontdekken?

Het Slachthuis restaurants en horeca

Geopend10:00 - 17:00

Meelfabriekplein 1, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Levende Beelden Festival

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, wordt er in winkelcentrum Kopermolen het Levende Beelden Festival georganiseerd. Tussen 12.00 en 16.00 uur zullen er diverse levende standbeelden tentoongesteld worden in de wandelgangen van het winkelcentrum. Met het thema van de beelden is natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met Moederdag. Ook de winkeliers van het winkelcentrum vieren Moederdag mee in de vorm van leuke aanbiedingen.

High Tea

Een cadeau waar je niet fout mee kan gaan: een high tea. In onze sleutelstad zijn er genoeg leuke plekken om uren lang lekker bij te kletsen onder het genot van thee en wat lekkers.

thee

Deze 4 plekken in Leiden zijn perfect voor een high tea

Scones, brownies, sandwiches en natuurlijk thee! De perfecte ingrediënten voor een high tea. Nu nog ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen