6 x dit kun je doen op Valentijnsdag 2019 in Leiden

Door Carin van der Meij 9 februari 2019

Zoals Robert ten Brink zou zeggen: want niemand wil met Valentijn alleen zijn. Maar dat hoeft ook helemaal niet, want er worden zoveel leuke dingen georganiseerd op deze romantische dag. Wij zetten er zes voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Feestje in Gebr. De Nobel

De liefde van je leven kan zomaar op donderdag 14 februari op de dansvloer van Gebr. De Nobel staan. Gewoon Hitjes zal zorgen voor een gezellige avond voor 18 jaar of ouder. Studenten krijgen voor 0.00 uur gratis entree op vertoon van een studentenkaart. Ben je geen student of wil je later dan 0.00 uur komen? Een kaartje aan de deur (open van 23.00 tot 02.00 uur) kost €7,50.


Meer over Gebr. De Nobel ontdekken?

Gebr. De Nobel poppodia

Nu open09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Marktsteeg 8, Leiden

Bekijk meer:poppodia

Leiden Loves Science

Valentines Day Love GIF - Find & Share on GIPHY

Op zoek naar een originele date? Rijksmuseum van Oudheden organiseert het evenement Leiden Loves Science. Een liefdesverklaring aan de wetenschap. Wetenschappers en Nobelprijswinnaars komen naar de sleutelstad om hun verhaal te delen en te praten over stamcellen, regeneratieve geneeskunde, de ruimte, het menselijk brein en Europa. Ook wordt er een pubquiz georganiseerd. De avond start om 18.30 uur en de toegang is gratis.


Meer over Rijksmuseum van Oudheden ontdekken?

Rijksmuseum van Oudheden musea

Nu gesloten10:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Rapenburg 28, Leiden

Bekijk meer:musea

Verzuurd Valentijn Vestijn

Op de liefde moet natuurlijk geproost worden. Neem je liefje mee naar het Stadsbrouwhuis, daar hebben ze alleen op Valentijnsdag bijzondere Belgische bieren in de aanbieding. En dat niet alleen, er wordt ook Belgische chocola bij geserveerd. Lekker! Meer over deze biertjes lees je hier.


Meer over Het Stadsbrouwhuis ontdekken?

Het Stadsbrouwhuis cafés

Nu open15:00 - 01:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Aalmarkt 1, Leiden

Bekijk meer:cafés

Waag

Heb je al plannen op Valentijnsdag? Op vrijdag 15 februari kun je naar het feest Waag een Borrel: de Valentijnseditie. Dit feest wordt georganiseerd door – je raadt het al – restaurant Waag. In een ruimte vol hartjes en met wat sfeervolle lovesongs op de achtergrond, kun jij lekker borrelen en dansen met andere Leidenaren. Flirten wordt je éxtra makkelijk gemaakt, want alle feestgangers hebben een label op! Meer informatie lees je in het onderstaande bericht.

Leidse singles opgelet! Op dit toffe valentijnsfeest ga jij je nieuwe vlam ontmoeten

Vrijgezellen van Leiden: haal je mooiste outfit maar uit de kast en bedenk alvast wat goede openings...

Leids Diner Dansant (65+)

Ook aan de ouderen is gedacht! Op Valentijnsdag kunnen 150 Leidse ouderen naar Diner Dansant. Van 16.00 tot 21.00 uur kunnen ze genieten van een hapje en een dansje! De avond wordt georganiseerd in Het Gebouw en een kaartje kost €5,- per persoon.


Meer over Libertas Leiden – Huis van de Buurt Het Gebouw ontdekken?

Libertas Leiden – Huis van de Buurt Het Gebouw thuiszorg

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Arubapad 2, Leiden

Bekijk meer:thuiszorg

Valentijnsavond

Alle mensen in Leiden en omstreken die single and ready to mingle zijn kunnen op donderdag 14 februari naar de Valentijnsavond in Galerie Café Leidse Lente. Bij binnenkomst krijg je een bloem opgespeld en vervolgens is het tijd om het liefdesveld te betreden. De avond start om 20.00 uur en singer-songwriter Brian James zorgt muzikaal voor een romantische sfeer. Toegang is gratis.


Meer over Galerie Café Leidse Lente ontdekken?

Galerie Café Leidse Lente cafés

Nu open10:00 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Haagweg 4, Leiden

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen