5 x doen dit weekend in Leiden

Door Carin van der Meij 12 januari 2018

We hebben de W, E, E, K, E, N, D… weekend! En daarom hebben wij weer vijf leuke uitjes voor je gevonden die je dit weekend kunt doen in Leiden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

O’nine in Studio de Veste

O'nine
Beeld: Irene Witpaard en O’nine

Zin om even lekker te dansen dit weekend? Dat kan! In Studio de Veste treedt zaterdag 12 januari de Leidse poprock coverband O’nine op. De band start om 22.00 uur. De afgelopen keren was het druk, dus er wordt geadviseerd om op tijd te komen. Een paar maanden terug was de leadzanger, Casper Oudshoorn, onze Leidenaar van de week. Dat interview lees je hier.

Studio de Veste cafés

Nu gesloten20:00 - 01:00

2e Binnenvestgracht 15, Leiden

Bekijk meer:cafés

Live Cropdag in Leiden

via GIPHY

Op zondag 14 januari kun je een gezellig dagje croppen. Croppen? Ja, knutselen! Het wordt georganiseerd door Femke Kokke in de Galerie Café de Leidse Lente. Samen met Femke en andere deelnemers kun je lekker gaan fröbelen. Voor €30,- kun je zondag van 10.00 tot 16.00 uur knutselen, krijg je koffie/thee/zoetigheid, een lunch en tips en tricks van Femke. Je kunt je hier aanmelden.

Zondagrondleiding Bomen in de winter

hortus botanicus

Je kunt dit weekend een heerlijke wandeling maken door Hortus botanicus Leiden. Je loopt niet alleen, tuincollega Wouter Koopman wandelt samen met jou langs de winterse Hortusbomen en geeft je daar allerlei leuke informatie over. De wandeling is op zondag 14 januari van 12.00 tot 13.00 uur. De rondleiding kost €1,50 per persoon, daarnaast moet je nog entree betalen (€7,50). Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Hortus Botanicus Leiden bezienswaardigheden

Nu gesloten10:00 - 18:00

Rapenburg 73, Leiden

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Kayak in Velvet Music

Kayak Facebook
Beeld: Kayak Facebook

Muziekliefhebbers opgelet! Op zaterdag 13 januari komt de rockband Kayak naar Velvet Music. Zij presenteren hun nieuwe album van 11.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis.

Velvet Music muziek

Nu gesloten12:00 - 17:00

Nieuwe Rijn 34, Leiden

Bekijk meer:muziek

Rondleiding Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal

Leidse Schouwburg
Beeld: ANP

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal geven bezoekers een kijkje achter de schermen. Op zondag 14 januari kun je in deze theaters op plekken komen waar je normaal niet mag komen. De rondleiding start om 11.00 uur en is niet geschikt voor kinderen onder de acht jaar of mensen die slecht ter been zijn. Een rondleiding kost €7,50 per persoon.

Leidse Schouwburg theaters

Vandaag gesloten

Oude Vest 43, Leiden

Bekijk meer:theaters

Stadsgehoorzaal Leiden theaters

Breestraat 60, Leiden

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen