Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is waarom je je date meeneemt naar Belgisch Biercafé Olivier

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 13 februari 2020

Hoera, je hebt eindelijk een date gescoord met die leuke jongen of meid! En nu sta je voor het dilemma: waar ga je naartoe? Wij van indebuurt weten de ideale plek voor jouw eerste date! Lees snel verder…

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

1. Er is genoeg lekkers tegen de zenuwen

Een eerste date is vaak hartstikke spannend. Een lekker biertje kan dan helpen tegen de zenuwen. Bij Belgisch Biercafé Olivier valt er meer dan genoeg te kiezen. Biertjes van de tap, speciaalbieren, zomerbiertjes… Noem maar op. En als je een beetje verstand van zaken hebt, kun je je date ook nog imponeren met jouw bierkennis.

2. Er zijn veel leuke hoekjes om te zitten

Olivier is een goede plek voor een (eerste) date omdat je er veel knusse hoekjes hebt. In de booths kun je gezellig samen plaatsnemen, zonder dat de buren je hele gesprek mee zitten te luisteren. En stiekem handjes vasthouden onder de tafel is hier ook geen probleem.

3. Je hebt hoe dan ook een spannende date

Of je afspraakje nu ergens toe gaat leiden of niet, de spanning zit er sowieso in. Belgisch Bier Café Olivier staat namelijk bekend als een plek met veel geschiedenis. Zo wordt er wel eens gezegd dat het rondom dit voormalige ziekenhuis spookt. Interessant gespreksonderwerp voor de avond toch? En laten we hopen dat dit de enige ghosting is deze date.

Belgisch Biercafé Oliviers

In dit oude Leidse ziekenhuis schijnt het te spoken (video)

Wij zijn natuurlijk al een beetje in de halloweenstemming aan het raken en zo kwamen wij dit griezel...

4. Je kunt er een proeverij doen

Wil je het allemaal wat grootser aanpakken dan alleen een avondje drankjes doen? Dan kun je ook lekker een hapje eten of deelnemen aan een bierproeverij. Met zo’n date maak je wel indruk! (En lekker lopen snuffelen en slurpen aan een glas bier is natuurlijk ook très charmant. Of in ieder geval grappig.)

Bierliefhebbers opgelet! Deze leuke proeverijen kun je doen bij Belgisch Biercafé Olivier

Houd jij wel van een biertje? Dan hebben wij een leuke activiteit voor je gevonden: een bierproeveri...

5. Leuk verhaal voor de kleinkinderen

Is je date geslaagd? Dan is het leuk om alvast na te denken over de volgende stap. En dat kan dan meteen op dezelfde locatie:

De droombruiloft van Marjon en Jurre bij Belgisch Biercafé Olivier: ”Van springkussen tot taartentafel, alles was mogelijk!”

Voor een 'ja, ik wil', moet je als bruidspaar eerst 'ja' zeggen tegen een locatie. Wij spraken Leids...

Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier cafés

Gesloten12:00 - 00:00

Hooigracht 23, Leiden

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶