Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x daarom moet je stappen aan de Morsstraat

Aangeboden door Café Rembrandt 25 september 2019

De Nieuwe Rijn is best fijn en de Bree is oké, maar wil je een avondje écht leuk stappen, ga dan eens naar de Morsstraat. Bijvoorbeeld naar Café Rembrandt! Wij zetten even voor je op een rij waarom deze straat de nieuwe place to be is. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Morsstraat ligt ideaal

De Morsstraat ligt lekker centraal in Leiden, vlakbij de Beestenmarkt. Vanaf hier kun je alle kanten op én je kunt van alle kanten in Leiden makkelijk naar de Morsstraat toe. Zelfs voor mensen van buiten de stad is ligging ideaal. Vanaf het Centraal Station wandel je namelijk zo naar Café Rembrandt aan de Morsstraat en er is ook een parkeergarage in de buurt.

Je hoeft niet te vechten om een plekje

Wil je een drankje of dansje doen aan de Nieuwe Rijn of aan de Aalmarkt? Bereid je dan maar voor op een hectische avond. Een sprintje trekken naar een leeg tafeltje, vechten om aandacht van de barman of lang in de rij staan voor de deur van de kroeg hoort er dan ook bij. En zul je net zien: sluit je achteraan in de rij en tegen de tijd dat je bij de deur bent is het 02.00 uur geweest. Helaas: je komt er niet meer in!

Aan de Morsstraat is het minder druk, terwijl er genoeg leuks te doen is. Je hoeft niet een uur in de rij te staan om een kroeg binnen te lopen of iemands ogen uit te krabben voor een plek op het terras.

Je kunt er alles vinden

Beeld: Café Rembrandt

Livemuziek? Check! Darten? Check! Bier? Check! Sport? Check! Shotjes? Check! Bij Café Rembrandt vind je alle ingrediënten voor een gezellige stapavond.


Meer over Café Rembrandt ontdekken?

Café Rembrandt cafés

Geopend12:00 - 00:00

Morsstraat 49-51, Leiden

Bekijk meer:cafés

Je hebt mooi uitzicht

Leiden Morspoort
Beeld: indebuurt Leiden

Misschien is dit niet je grootste zorg tijdens het stappen, maar het is toch een mooi pluspunt: je zit hier in een supermooi stukje van Leiden. Vlakbij de historische haven en de Beestenmarkt. Aan de andere kant van de straat vind je de Morspoort. Vanuit Café Rembrandt kun je deze monumentale stadspoort zo zien liggen. Een uitstekende keuze dus om hier je avond door te brengen.

Dit is een walhalla voor late-night-snacks

Je stapavond eindigt natuurlijk met een lekker snackie. Of je nu zin hebt in pizza, kebab of good old Maccie D… je bent hier overal in voorzien! Binnen no-time sta je op de Beestenmarkt of in de Steenstraat je antikater-food naar binnen te werken. Avond compleet!

Lees ook:

5 x daarom moet elke student van Leiden een keer in café Rembrandt zijn geweest

Een potje darten, voetbal kijken, biertjes drinken... wat is het toch heerlijk om een stamkroeg te h...

3 x daarom is café Rembrandt de plek voor je studentenborrel in Leiden

Cafés en kroegen in overvloed in Leiden, soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Zoek...

Anthonius van Café Rembrandt (31): ‘Live muziek in de kroeg is een echte sfeermaker’

Deze week in Ondernemer uitgelicht: Anthonius Johannes (A.J.) van café Rembrandt aan de Morsstraat. ...

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶