Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toffe Leidse flexwerkplek! Op deze mooie locatie kun je werken, lunchen én leuke dingen doen

Aangeboden door Het GroenOord Work & Play 6 november 2019

Waarom zou je eerst 8 uur werken voor je iets leuks mag doen? Bij de werkplekken in Het GroenOord Work & Play hoeft dat dus niet. Twee uur achter je scherm gezeten? Tijd voor een potje jeu de boules of pingpong. Dat kan daar gewoon, want bij Het GroenOord hebben ze het beste van twee werelden gecombineerd: werken en leuke dingen doen in één. En iedereen mag er werken, jij dus ook. Ben je het thuiswerken in je uppie zat? Even doorlezen dan.

Laat dit eerst even duidelijk zijn: Het GroenOord is niet alléén om te flexwerken. Je kunt in de ruimtes van in totaal 2000 m2 ook complete kantoren huren én vaste werkplekken. Je kunt er zalen huren voor evenementen of feesten. Wat dacht je van een verjaardagspartijtje in de half pipe en street parcour? En zo nu en dan is er een gaaf event, zoals deze rollerdisco onlangs. Maar je kunt er óók flexwerken. En dan dus flexwerken plús. Met alle extra’s die Het GroenOord te bieden heeft, kun je dit bijna geen werken meer noemen.

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden

Alle plekken bij Het GroenOord zijn op een andere manier ingericht. Met kleur of wat neutraler, met stoelen of soms juist een bank, uitkijk naar buiten of afgesloten van de wereld, met deur die dicht kan of op zoek naar gezelligheid van anderen? Er is voor elk wat wils. En eerlijk is eerlijk: er heeft daar iemand met gevoel voor stijl de inrichting gedaan, want de ene ruimte ziet er nog sfeervoller uit dan de andere.

Lekker lunchen

In het restaurant wordt dagelijks lunch geserveerd, van wraps met humus, avocado en spinazie tot boerenboterham met kroket en alles ertussenin. Water, koffie en thee staan bovendien de hele dag tot je beschikking in het restaurant als je komt flexwerken bij Het GroenOord. En dat kun je er doen voor €15,- per dag (of €10,- voor een dagdeel). Even een potje darten na de lunch en reken maar dat jij de rest van de middag superproductief bent.

Gratis voor studenten

Studenten kunnen trouwens gratis studeren op vertoon van hun studentenpas en krijgen 20% korting op alles uit het restaurant.

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden

Adres, parkeren en meer

Het GroenOord vind je aan de Willem de Zwijgerlaan 2, min of meer tussen de A4 en de A44 in en op loopafstand van Leiden Centraal. Kom je met de auto, dan vul je op je navigatie het best Leidatoweg 2 in. Dan kom je uit bij de ingang van het gratis parkeerterrein (via het hek, dat voor je opengaat als je aanbelt). Ook voor zakelijke afspraken waarbij iedereen ergens anders vandaan moet komen, is Het GroenOord dus een uitstekende locatie.

Insider tip

Ga op de eerste donderdag van de maand werken bij Het GroenOord en je schuift aan het einde van de middag zó aan bij de bitterballenborrel. Leuk voor het netwerken en… Bitterballen + borrel. Meer hoeven we daar niet over te zeggen toch?

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden

Zaal huren

Wil jij een congres of seminar houden voor 1000 man? Een bescheiden familiefeest met 25 personen? Of een afscheidsborrel voor 200 mensen. Het kan allemaal en op heel veel verschillende manieren, want er zijn 9 zalen en/of ruimtes te huur in diverse stijlen. En er is een volledige horecavergunning voor sommige van die ruimtes. Met het Centraal Station én een hotel op loopafstand is dat natuurlijk top.

Gratis dagje flexwerken?

Ben jij zzp’er, startende of ervaren ondernemer en op zoek naar een toffe werkplek in Leiden? Dan is Het GroenOord misschien wel iets voor jou. Er is maar één manier om daarachter te komen en dat is even langsgaan. Je kunt een afspraak maken voor een rondleiding, een dagje gratis flexwerken is misschien nog beter, dan kun je zelf de sfeer proeven en alles uitproberen.

Contactinformatie vind je hieronder. Klik op de oranje button om direct een afspraak te maken voor die rondleiding of dag gratis flexwerken.


Meer over Het GroenOord Work & Play ontdekken?

Het GroenOord Work & Play werkplekken

Willem de Zwijgerlaan 2-a , Leiden

Bekijk meer:werkplekken