Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x Leidse vacatures: van kok bij De Stadthouder tot steigercrew bij Sloep Delen

Door Sophie Halstein-Omtzigt 12 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten zeven leuke vacatures in Leiden op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Internationaal glastuinbouwverzekeringen verkopen

Heb je affiniteit met tuinbouw en de agrarische sector? Achmea is op zoek naar een accountmanager voor glastuinbouwverzekeringen. In deze functie onderhoud je en bouw je internationale relaties op voor Achmea Agro. Je zorgt voor de naleving van onderlinge afspraken, je ontwikkelt een verkoop- en afzetstrategie en je zoekt nieuwe klanten. En je vertaalt de wensen van de klanten naar je collega’s. Klinkt dit als een functie voor jou en ben je bereid om te reizen voor je werk? Je kunt hier solliciteren.

Meebouwen aan het ruimteschip van André Kuipers

Luba is op zoek naar een ‘samenbouwer’ voor een ruimtevaartbedrijf met een locatie in Leiden en in Oegstgeest. Je bouwt in deze baan mee aan de aluminiumdelen van lanceerstructuren. Je taken bestaan uit het boren en klinken van het materiaal. Je bouwt samen met je internationale collega’s aan de benodigde onderdelen. Heb jij ervaring met het werken met aluminium, technisch en ben je goed in de Engelse taal? Lees dan hier de vacature:

Samenbouwer

Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 jul 2020

Bij de steigercrew werken

Ben je het altijd liefst op en rond het water bezig? Sloep Delen Leiden is op zoek naar een lid voor de steigercrew. In deze functie plan je en houd je overzicht van alle sloepreserveringen, houd je de varende klanten in de gaten en sta je de klant op een enthousiaste manier te woord. Daarnaast ben je aan boord inzetbaar voor de catering of een barbecue en bereid om in het weekend te werken. Lijkt jou deze functie leuk? Solliciteer dan hier.

Directiesecretaresse bij GGZ

GGZ Rivierduinen is op zoek naar een directiesecretaresse. In deze baan werk je (samen met jouw collega) bij het secretariaat. Je notuleert en organiseert bijeenkomsten, je assisteert en ondersteunt projecten en beheert de agenda van de directie. Wil jij aan de slag als directiesecretaresse? Check dan hier de vacature.

Fietsen maken

Vervuld

Fietsenmaker/fietstechnicus

Fulltime - Geplaatst op 12 jul 2020

Kok bij De Stadthouder

Ben je een kok en kun je zelfstandig aan de slag? Grandcafé De Stadthouder is per direct op zoek naar een kok, vanwege een nieuw foodconcept (finger food). Je kunt reageren via [email protected].

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Lees ook:

totaalBED Leiderdorp entree

Slapend rijk: maak kans op een €200,- tegoedbon van totaalBED

Meedoen aan deze winactie? Daar hoef jij geen nachtje over te slapen. indebuurt mag twee tegoedbonne...

Hilarisch! Deze (eigenwijze) Leidse huisdieren zijn wel heel blij dat we zoveel thuiswerken

Thuiswerken met een viervoeter, heel praktisch is het niet. Maar grappig en aandoenlijk is het zeker...
Hanneke Wessel VA school Leiden 1

Voortaan altijd thuiswerken? Hanneke heeft dé tip

In de afgelopen coronaperiode heb je misschien ontdekt dat thuiswerken eigenlijk wel lekker was. Mis...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶