Irma werkte in een kledingwinkel en nu bij totaalBED: ‘Hier werken voelt als een warme jas’

Aangeboden door totaalBED Leiderdorp

Medewerker Irma | eigen foto

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast en divers team? Dan heeft totaalBED Leiderdorp dé vacature voor jou!

“Ik heb het hier onwijs naar mijn zin”, vertelt Irma. Vier jaar geleden switchte zij van haar werk in een kledingwinkel naar totaalBED. “We werken hier met een gezellig team en staan hier met veel passie.” Ze zijn op zoek naar een nieuwe parttime verkoopadviseur: wie weet ben jij de perfect match!

Een nieuwe uitdaging

Toen een collega, van haar vorige baan, vertelde over haar huidige functie, twijfelde Irma niet. Het was voor haar tijd om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Ik voelde me meteen heel welkom. Daarnaast vond ik het leuk om weer met een nieuw product te werken: een bed verkopen is heel anders dan het verkopen van een blouse. Ik leer nog elke dag iets bij, dus je blijft jezelf ontwikkelen.”

Je wordt blij van totaalBED

Wat is er nou fijner dan blij worden van je eigen baan? Irma maakt het vaak een aantal keer per dag mee. “Het mooiste is als je klanten blij kunt maken met een op maat gemaakt plan, denk bijvoorbeeld aan een bed die helemaal aan de wensen voldoet.” Ze ontvangt ook regelmatig complimenten van klanten: “Dan ga je écht heel blij naar huis.”

Om de wensen te kunnen achterhalen, is het volgens Irma belangrijk dat je goed luistert. “De eerste prioriteit is natuurlijk de klant. Door in gesprek te gaan en te luisteren, ook over de normale zaken van het leven, ga je de connectie aan. Als je klanten daardoor een warm gevoel krijgen, gunnen ze je het ook om bij jou iets aan te schaffen.”

Dit doe je als verkoopadviseur

De klant staat op een, maar je hebt nog meer taken als verkoopadviseur. “Je zorgt er voor dat de winkel er netjes uitziet. Eens in de twee weken krijgen we producten geleverd. Samen zorgen we ervoor deze spullen een plek krijgen in de winkel of het magazijn. We verdelen alle taken en helpen elkaar.”

Doorgroeimogelijkheden

Bij totaalBED krijg je als werknemer heel goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een bonusregeling en personeelskorting. Maar ook de collectieve zorgverzekering, pensioenregeling en reiskostenvergoeding is goed geregeld bij totaalBED. “Er wordt goed voor de medewerkers gezorgd”, legt Irma uit. “Daarnaast zijn er voor ambitieuze verkoopadviseurs ook doorgroeimogelijkheden. Daar ben ik zelf het levende bewijs van: binnenkort start ik als filiaalmanager.”

Als je start bij totaalBED, hoef je je geen zorgen te maken dat je er alleen voor komt te staan. “Als collega’s hebben we veel belangstelling voor elkaar.” Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem! Je krijgt, via het bedrijf, de mogelijkheid om de kneepjes van het vak te leren. Irma: “Daarvoor zijn er trainingen en cursussen voor medewerkers.” Fijn!

Een echt familiebedrijf

Volgens Irma kun je merken dat totaalBED een echt familiebedrijf is. Ze vertelt: “Iedereen kent elkaar, echt niemand is hier een nummertje. Als iemand jarig is, ontvangt diegene een bos bloemen en bij een geboorte, krijg je een kraam cadeau. Het zit ‘m echt in de kleine dingen, maar dat geeft wel een warm gevoel. De lijntjes met het management zijn heel kort.”

Ben jij die verkooptopper?

Bij het filiaal in Leiderdorp zijn ze op zoek naar een parttime verkoopadviseur. Naar wat voor collega wordt er gezocht? “We vinden het belangrijk dat iemand gepassioneerd is over het vak. We zoeken iemand die bereid is om een stapje meer te zetten. Zo steekt ons team in elkaar: we zijn allemaal zeer gedreven.”

Zo solliciteer je

Enthousiast geworden over de functie van verkoopadviseur bij totaalBED Leiderdorp? Check de volledige vacaturetekst óf solliciteer direct. Wie weet werkt Irma of een van haar collega’s jou binnenkort in.

totaalBED Leiderdorp

Elisabethhof 12, 2353 EZ Leiderdorp

Nu gesloten

Meer informatie

totaalBED Leiderdorp

Elisabethhof 12, 2353 EZ Leiderdorp

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “Peter gooide het roer om en werkt nu als uitvoerder: ‘Ik heb de mooiste baan mét veel vrijheid’”

Peter gooide het roer om en werkt nu als uitvoerder: ‘Ik heb de mooiste baan mét veel vrijheid’

Aangeboden door Alliander

Ga naar “Eva Linde werkt bij IKEA Delft: ‘Je hoeft voorlopig niet meer naar de sportschool!’”

Eva Linde werkt bij IKEA Delft: ‘Je hoeft voorlopig niet meer naar de sportschool!’

Aangeboden door IKEA Delft

Ga naar “Werk! indebuurt zoekt een online redacteur”

Werk! indebuurt zoekt een online redacteur

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “GARDENLINE Mediterrane plant € 2,99”

GARDENLINE Mediterrane plant € 2,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 29 mei 2023
Ga naar “Alle Starbucks ijskoffie van € 4,58 voor € 2,50”

Alle Starbucks ijskoffie van € 4,58 voor € 2,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 4 juni 2023
Ga naar “Alle Ariel pods+ 12 stuks van € 71,94 voor € 23,98”

Alle Ariel pods+ 12 stuks van € 71,94 voor € 23,98

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 4 juni 2023
Ga naar “AARDBEIEN”

AARDBEIEN

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “TROS TOMATEN Los per 500 gram € 0,89”

TROS TOMATEN Los per 500 gram € 0,89

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Projectcoördinator Wijkleren – DZB Leiden”

Projectcoördinator Wijkleren – DZB Leiden

 • DZB Leiden
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Boerderijdagen”

Boerderijdagen

 • T/m 29 mei
Ga naar “Dag van het Kasteel”

Dag van het Kasteel

 • 29 mei 2023
Ga naar “Nationale Archeologiedagen”

Nationale Archeologiedagen

 • Van 16 jun t/m 18 jun
Ga naar “Open Kerkendag”

Open Kerkendag

 • 29 mei 2023