Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gevaar ligt op de loer: 7 x types die je kunt worden als je thuiswerkt

Aangeboden door Het GroenOord Work & Play 10 november 2020

Ben je het thuiswerken al helemaal zat? Het GroenOord Work and Play biedt dé oplossing. Het is een flexibele werkplek voor flexwerkers om te voorkomen dat je één van de zeven types bent geworden.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Type 1. De in-pyjamathuiswerker

Als je deze thuiswerker bent, werk je waarschijnlijk elke dag in je pyjama vanuit je bed. Dat is slecht voor je houding, je eetlust en je lijf. Als je een flexplek huurt bij Het GroenOord moet je toch écht even je bed uit en aankleden. Dat is niet alleen gezond, maar ook goed voor je ritme.

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de laatkomer.

Type 2. De laatkomer

Je zou denken dat als je voor de coronaperiode altijd te laat was, je nu wel altijd op tijd kunt zijn. De realiteit is vaak anders. De laatkomer die normaal gesproken te laat aankwam op het werk, komt nog steeds te laat voor een virtuele meeting via Zoom of Teams. Op de flexibele werkplek van het GroenOord word je niet afgeleid door stinkende wasmanden, vuile afwas of het volume van de klussende buren. Hierdoor kun je op tijd starten en zit je alvast klaar als de vergadering begint.

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de onlineklever.

Type 3. De onlineklever

Dit type thuiswerker is snel afgeleid door social media. De werkdag begint met een rondje op Facebook, dan Instagram en het nieuws is ook belangrijk. Voor je het weet is het lunchtijd en is er van werken nog niets terechtgekomen. Dit gevaar ligt natuurlijk ook op de loer als je een werkplek huurt bij het GroenOord, maar door de rust in het pand, kun je je koppie er misschien toch beter bij houden.

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de lolbroek.

Type 4. De lolbroek

De collega die op het werk altijd de gangmaker was, stuurt nu de hele dag zoetsappige gifjes en grappige DM’s. Dat is bij een werkplek bij het GroenOord niet anders. Gelukkig maar!

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de alle-ballen-hoog-ouder.

Type 5. De alle-ballen-hoog-ouder

Dit zijn ouders die thuiswerken, voor het huishouden zorgen én de kinderen bezighouden met leerzame spelletjes. Hoe fijn is het dan, dat je terecht kunt bij de werkplekken van het GroenOord. Daar kun je je hoofd even leegmaken en focussen op de werkdag.

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de was-ik-maar-weer-single-thuiswerker.

Type 6. De was-ik-maar-weer-single-thuiswerker

Samen thuiswerken is in veel gevallen geen pretje. Je zit de hele dag op elkaars lip. Soms loopt het zo hoog op dat je weer even wenst dat je single was. Dat is toch zonde van jouw fantastische relatie? Het is dan slim om voor een megagrote werkplek zoals het GroenOord te kiezen, waar je van niemand last hebt. En niemand van jou natuurlijk.

Klik op het oranje pijltje rechts of swipe naar links voor de plantenouders.

Type 7. De plantenouders

De thuiswerker bij wie het huis in de coronaperiode helemaal groengekleurd is… Tuincentrum in, bloemenkiosk uit. Deze ‘plantenouders’ stoffen nu elke dag de plantjes af en praten tegen ze. De planten bij het GroenOord hebben al verzorgers. Hierdoor kun je je prima concentreren op je werk en kun je al het mooie groen even helemaal loslaten.

Je focus terug bij het GroenOord!

Niet elke thuissituatie is even ideaal om je aandacht er goed bij te houden. Het GroenOord Work and Play weet hoe je daarmee omgaat. Daar werk je in alle rust en met volledige focus. Echt even op kunnen letten zoals je dat in lange tijd niet hebt ervaren op je werk. Je vindt er flexwerkplekken, dedicated desks, tiny en big offices. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen waar je zit. Een natuurlijke, groene omgeving met een open interactieve plek of intieme concentratieplek. Druk op de oranje knop om vrijblijvend een dag gratis bij het GroenOord te werken:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het GroenOord Work & Play. Meer over Het GroenOord Work & Play ontdekken?

Het GroenOord Work & Play

Willem de Zwijgerlaan 2-a , Leiden

Meer lezen?

Toffe Leidse flexwerkplek! Op deze mooie locatie kun je werken, lunchen én leuke dingen doen

Waarom zou je eerst 8 uur werken voor je iets leuks mag doen? Bij de werkplekken in Het GroenOord Wo...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶