Pauline zoekt collega’s voor in het restaurant: ‘Als je graag mensen in de watten legt, wil je hier werken’

Aangeboden door Dekker Warmond

Foto: Dekker Warmond

Kun jij koken als de beste óf of leg jij gasten graag in de watten? Dan zou jij het zomaar heel goed kunnen doen als Creatieve Kok óf Medewerker Bediening bij Dekker Warmond. Pauline Geerings werkt al hier al 35 jaar met veel plezier. “Ik weet van iedere afdeling iets af inmiddels.”

Bij Dekker Warmond, vlakbij Leiden, kun je terecht voor sport en een lekker hapje eten bij een van de twee restaurants. Vier er bijvoorbeeld je verjaardag of jubileum of huur een padel-, tennis- of bowlingbaan. Ben je niet zo sportief maar wil je de stad Leiden verkennen? Bel dan even met de salesafdeling via de receptie voor de mogelijkheden. Dekker Warmond ligt namelijk aan het water waardoor je een bootje of een supboard kunt huren via Dekker Warmond. Kom daarna vooral lekker barbecueën op het terras. Dat is pas echt genieten in de zomermaanden!

Een échte allrounder

Pauline heeft een veelzijdige functie. “Ik werk op de salesafdeling, maar ik ondersteun ook collega’s op andere afdelingen. Overal waar hulp nodig is of iets geregeld moet worden, help ik bij. Zo kan het zijn dat ik in het restaurant help en de afwas induik of ik regel dat er een bootje klaarligt voor je bezoek. Kortom: ik ben een echte allrounder.”

De kwaliteiten die je moet hebben

Beide vacatures zijn voor functies binnen het restaurant Lucky’s Next Door & Bowling. Hier worden geweldige burgers en pizza’s gemaakt voor de gasten. Het restaurant heeft binnen een groot zitgedeelte, maar je kunt ook buiten op het terras eten. In het restaurant wordt de hele dag door het lekkerste eten en drinken geserveerd aan gasten die net gesport hebben én gasten die simpelweg willen genieten van al het lekkers.

Een van de functies die vrij komt is die van Creatieve Kok. Pauline vertelt welke kwaliteiten je hiervoor moet hebben: “Je moet een passie voor koken hebben en een oog voor detail. Je gaat altijd voor het beste resultaat en dat doe je met een flinke dosis humor, gastgerichtheid en efficiëntie.”

Dekker Warmond zoekt ook een Medewerker Bediening. Hierbij is het volgens Pauline belangrijk dat je een aanpakker bent. “We draaien veel couverts weg op een dag en de gasten willen allemaal met een big smile naar huis gaan. Daar ga jij voor zorgen met je spontaniteit, vrolijkheid en gastgerichtheid.”

Tekst gaat door onder de afbeelding >

Een fijne werksfeer, veel collega’s en eigen inbreng

“Met alle verschillende afdelingen binnen Dekker Warmond heb je te maken met veel collega’s”, vertelt Pauline. “Iedereen helpt waar nodig. Dat maakt ook dat de werksfeer heel fijn en gemoedelijk is. Er hangt altijd een gezellige sfeer en samen steken we de handen uit de mouwen.” Bonus tip: als nieuwe medewerker kun jij gratis gebruik maken van alle sportactiviteiten bij Dekker Warmond en daarbovenop nog profiteren van personeelskorting in alle restaurants.

Een van de redenen om te komen solliciteren is volgens Pauline dat er een goede mix van jonge en oude collega’s is. “Door die goede mix leer je iedere dag van iedereen om je heen. Het is dan ook niet voor niets dat ik al zo lang bij Dekker Warmond werk. Het bedrijf is enorm leuk, vernieuwend en erg gezellig.”

Zo solliciteer je

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan in het gezellige team van Dekker Warmond? Stuur voor de functie van Medewerker Bediening je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. HR en voor de functie van Creatieve Kok naar [email protected] en wie weet word jij de nieuwe collega van Pauline!

Dekker Warmond

Veerpolder 14, 2361 KV Warmond

Nu gesloten

Meer informatie

Dekker Warmond

Veerpolder 14, 2361 KV Warmond

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Bedrijvigheid

Ga naar “Werken in eigen stad! 3 x leuke vacatures in Leiden”

Werken in eigen stad! 3 x leuke vacatures in Leiden

Ga naar “Gezocht: Leidenaren met een bijzonder beroep”

Gezocht: Leidenaren met een bijzonder beroep

pexels
Ga naar “Fluitend naar je werk: 5 x leuke vacatures in Leiden”

Fluitend naar je werk: 5 x leuke vacatures in Leiden

zwembad

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50”

Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Bag it up! The folding travel bag € 19,99”

Bag it up! The folding travel bag € 19,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “L’Oréal mascara en lip make-up van € 29,98 voor € 14,99”

L’Oréal mascara en lip make-up van € 29,98 voor € 14,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “PLUS Nederlandse Paprikamix van € 1,99 voor € 0,99”

PLUS Nederlandse Paprikamix van € 1,99 voor € 0,99

 • Geldig t/m 13 augustus 2022
Ga naar “Tot 30% korting op Blokker koffiemolens”

Tot 30% korting op Blokker koffiemolens

 • Geldig t/m 14 augustus 2022

Vacatures

Ga naar “Pedagogisch medewerker BSO bij Floreokids”

Pedagogisch medewerker BSO bij Floreokids

 • FloreoKids
 • Parttime
FloreokidsFloreokids

Topper

Ga naar “Pedagogisch medewerker bij Floreokids”

Pedagogisch medewerker bij Floreokids

 • FloreoKids
 • Fulltime/Parttime
FloreoKids

Topper

Agenda

Ga naar “Gesprekspicknick Singelpark”

Gesprekspicknick Singelpark

 • Iederal
 • 28 augustus 2022

Topper