Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lig je soms wakker van je financiële situatie? Jasper biedt de helpende hand!

Aangeboden door Pieterse Financiële Planning 17 januari 2020

Ze droomden van een reis naar Nieuw-Zeeland. Het leek hen heerlijk daar met z’n tweeën naar toe te gaan voor langere periode. Maar het geld hadden ze er niet voor. Tot het reislustige Leidse stel in contact kwam met Jasper Pieterse, eigenaar van Pieterse Financiële Planning. Hij stelde voor geld vrij te maken van de overwaarde van hun huis. Hadden ze zelf nooit aan gedacht. Ze pakten hun koffers en vertrokken. “En dat maakt mij blij. Mensen hebben geen idee wat er op financieel vlak haalbaar is,” weet Jasper.

Veel mensen weten nauwelijks iets van hun financiële situatie en Jasper is er om duidelijkheid te scheppen en te zorgen voor financiële rust. “Ik stel klanten de vraag wat ze willen bereiken, hoe ze willen leven en maak een financieel plan om dit waar te maken. Voor velen is alles dat met financiën heeft te maken abracadabra en ik kan ze daarbij helpen.” Je kunt bij Jasper terecht voor een compleet financieel plan, maar ook om bijvoorbeeld je hypotheek onder de loep nemen en de lasten te verlagen. Of om een gedeelte van de overwaarde van het huis te benutten. “Ik kan helpen om financiën af te stemmen op hoe je wil leven. Daarbij gaat het om een goede balans tussen nu en later. Dat geeft rust.”

Oplossingen op maat

“Ik heb veel vijfenvijftigplussers als klant. Zij hebben jaren terug een huis gekocht en inmiddels is hun woning een ton meer waard. Met die ton kun je dromen uit laten komen. Misschien wel zoals dat stel waarover ik eerder sprak, de reis van je leven maken. Maar misschien wil je je kinderen of kleinkinderen helpen bij het kopen van hun eerste woning.” Het kan ook zijn dat je zorgen hebt over de aflossingsvrije hypotheek. Jasper is een kei in het zoeken naar een oplossing op maat en het verstrekken van persoonlijk advies voor Leidenaren. Ook kan hij je vertellen hoe een vermogen kan groeien, of sparen geld kost en of beleggen risicovol is.

Maak een afspraak!

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare adviseur, is Jasper de juiste persoon. De onafhankelijke financieel adviseur heeft al velen stadsgenoten geholpen. Een afspraak maken bij hem is vrijblijvend. “Omdat ik weet dat mensen wakker kunnen liggen van financiële issues beantwoord ik 24/7 vragen. Ze kunnen bij mij langskomen op kantoor, maar ik vind het ook geen probleem om naar mijn klanten toe te gaan.”

Wil je een afspraak maken met Jasper? Klik dan op onderstaande button of mail naar [email protected].


Meer over Pieterse Financiële Planning ontdekken?

Pieterse Financiële Planning hypotheekadvies

Mendelweg 32, Leiden

Bekijk meer:hypotheekadvies