Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 horecaketens willen een vestiging in Leiden openen

Door Lidwien Arndt 6 augustus 2020

Toe aan een nieuw avontuur op professioneel gebied? Natuurlijk kun je solliciteren op een van de vele vacatures in Leiden. Of je gaat gewoon je eigen toko runnen! Wij maakten een overzicht van ketens die enthousiaste franchisenemers zoeken voor een nieuwe vestiging in ons mooie Leiden. Wie weet staat jouw nieuwe werkplek er tussen. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kaldi

Het verhaal van Kaldi begint met een potje zaalvoetbal. Na afloop blijven vrienden Hans en Jeppe in de kantine hangen voor de derde helft en komen op het idee om een koffiezaak te openen. Inmiddels heeft Kaldi 29 vestigingen in Nederland. Het bedrijf wil ook graag een Leidse vestiging openen en is daarvoor op zoek naar een franchisenemer. 

Poké Perfect

Poke bowls zijn helemaal hip. En terecht: het Hawaiiaanse gerecht met sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings is (meestal) gezond en superlekker. Bij Poké Perfect kun je je eigen bowl samenstellen of kiezen voor een signature dish. Het oorspronkelijk Amsterdamse bedrijf wil ook een filiaal in Leiden openen. Franchisenemer gezocht!

De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker begon ooit in Heusden met één restaurant. Inmiddels kun je op 15 verschillende plekken in Nederland aanschuiven voor een overheerlijke pannenkoek van de Pannekoekenbakker. En misschien binnenkort ook wel in Leiden. Ben jij de franchisenemer die ze zoeken?

Daisy’s

IJsdonuts, taarten, bubbelwafels, freakshakes, koffie en meer: je proeft het straks allemaal bij Daisy’s. Tenminste, als het lukt om een franchisenemer voor de Leidse vestiging te vinden. Hier lees je meer.

Lees ook:

Op chique: 7 x culinaire hotspots in Leiden

Restaurants zijn er in alle soorten en maten in Leiden. Je hebt de nieuwe, hippe restaurants, eetcaf...

Nieuw in Leiden: deze zaken openden in juli 2020 (of kondigden aan dat ze komen)

Na maanden van mager nieuws over nieuwe zaken, begint de stad weer een beetje te leven. Dat is goed ...

Hoe verzin je het: bij Matthijs eet je nu ijs met Hemahotdog-smaak (en wij gingen het testen)

Het is misschien wel de bekendste hotdog van Nederland: de Hemahotdog. De echte fans kunnen nu iets ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶