Cosmetisch arts Ludy maakt mensen mooier: ‘Angst voor injectables is totaal onnodig’

Aangeboden door Van Lennep Kliniek

Foto: Van Lennep Kliniek

Al vijftien jaar is ze één van de beste KNMG-erkende cosmetisch artsen van Oegstgeest en omgeving. Als oprichter van de Van Lennep Kliniek maakt ze samen met haar team mensen mooier met een ‘multidisciplinaire aanpak’: niet alleen met botox of fillers bij gespecialiseerde cosmetisch artsen, maar óók met huidverbeterende behandelingen als HydraFacial, peelings, microneedling en laserbehandelingen bij BIG-geregistreerde huidtherapeuten. “De angst die sommigen hebben voor injectables is onnodig.” Aan indebuurt vertelt de gedreven vakvrouw waarom.

Opgespoten lippen die totaal niet in verhouding staan met de rest van je gezicht, geen gelaatsexpressie meer of andere nachtmerriescenario’s bij gebruik van botox of fillers. Daar hoef je bij de KNMG-erkende artsen van de Van Lennep Kliniek niet bang voor te zijn.

“Iedere dag verbaas ik me weer over het feit dat men zo bang is om injectables te doen en bang is voor een over the top uitkomst. Terwijl onderbehandeling een veel groter risico is voor een onnatuurlijk uiterlijk”, vertelt Ludy.

Totaalplaatje

Ze legt uit: “Als je bijvoorbeeld alleen de lippen laat opvullen en de rest van je gezicht onbehandeld laat, dán krijg je pas een onnatuurlijk resultaat.” Zonde vindt Ludy, en dat probleem voorkom je door naar het totaalplaatje te kijken.

Als je voor de eerste keer bij de kliniek komt krijg je namelijk altijd éérst een adviesgesprek. Ludy: “We pakken het hier breed aan: in feite is de Van Lennep Kliniek een one stop shop. Tijdens het adviesgesprek maken we een uitgebreide analyse in samenspraak met de cliënt. We doorlopen samen de foto’s die we hebben gemaakt en we geven altijd een duidelijke presentatie zodat cliënten alles snappen. Vervolgens maken we een behandelplan voor een heel jaar, mét een schatting van het financiële plaatje. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.”

Lees verder onder de foto’s >

Fronsrimpel

Zo’n behandelpan kan van alles inhouden en ligt er maar net aan wat je zelf anders of beter wilt. Ludy: “Het kan zijn dat je alleen van rode vlekjes op je gezicht af wilt, dan volstaat een behandeling voor rosacea. Maar als je je irriteert aan een fronsrimpel en een onregelmatige huid dan is botox in combinatie met een huidtherapeutische behandeling een optie voor een mooier resultaat.

Heb je last van hangende oogleden? We hebben een gespecialiseerde plastisch chirurg in huis die ooglidcorrecties uitvoert. We adviseren ook over producten die je thuis kunt gebruiken om je behandelingen te ondersteunen, daarom zijn we een one stop shop. Of je nu alleen een huidtherapeut, cosmetisch arts, plastisch chirurg of allemaal nodig hebt.”

Lange termijn

Als je écht mooi wilt agen kun je bij de Van Lennep Kliniek terecht voor een langetermijn-plan. De artsen behandelen dan niet alleen rimpels of volumeverlies maar zorgen ervoor dat je er niet meer vermoeid, boos of verdrietig uitziet, maar juist fris, stralend en gezond.

Ludy: “Door de continuïteit van de behandelingen, die door de jaren heen op elkaar zijn afgestemd, wordt huidveroudering effectief afgeremd. We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en kijken vervolgens naar de mimiek en dynamiek van jouw gezicht om jouw authenticiteit te behouden. Door middel van het persoonlijk behandelplan en de nieuwe technieken en trends binnen de cosmetische wereld kunnen we de mooiste versie van jou naar boven brengen.”

Speciale indebuurt-actie

Speciaal voor indebuurt-lezers heeft de Van Lennep Kliniek een leuke aanbieding. Boek jij een gratis intake bij de huidtherapeut in Oegstgeest, dan krijg je 25 euro korting op jouw eerste behandeling. Gebruik de code: indebuurt bij het maken van de afspraak. Of boek meteen een intake mét HydraFacial via deze speciale link.

Van Lennep Kliniek

De Kempenaerstraat 28, 2341 GM Oegstgeest

Meer informatie

Van Lennep Kliniek

De Kempenaerstraat 28, 2341 GM Oegstgeest

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Wat een reviews! Dankzij de speciale methode van Monique is afvallen een eitje”

Wat een reviews! Dankzij de speciale methode van Monique is afvallen een eitje

Aangeboden door Tren Counseling

Ga naar “Bianca won dit jaar de Coiffure Award: ‘De modellen zijn neergezet als futuristische wezens in de natuur’”

Bianca won dit jaar de Coiffure Award: ‘De modellen zijn neergezet als futuristische wezens in de natuur’

Aangeboden door Sjenkels

Ga naar “Fashionfanaten opgelet! Op deze dag barst er een modefestival los in Leiden”

Fashionfanaten opgelet! Op deze dag barst er een modefestival los in Leiden

Aangeboden door Centrummanagement Leiden

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “CoolBest 0.33-1 liter van € 4,38 voor € 2,19”

CoolBest 0.33-1 liter van € 4,38 voor € 2,19

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “AH Verse pasta van € 4,38 voor € 2,19”

AH Verse pasta van € 4,38 voor € 2,19

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “Blokker wasmanden 35% korting”

Blokker wasmanden 35% korting

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “Komkommer € 0,49”

Komkommer € 0,49

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “Alle Robijn, Ariel en Lenor van € 19,98 voor € 9,99”

Alle Robijn, Ariel en Lenor van € 19,98 voor € 9,99

 • Geldig t/m 3 juli 2022

Vacatures

Ga naar “Facilitair Medewerker”

Facilitair Medewerker

 • Randstad
 • Fulltime
Ga naar “Taxichauffeurs regio Leiden”

Taxichauffeurs regio Leiden

 • Top Support Nederland BV
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Orderpicker regio Leiden”

Orderpicker regio Leiden

 • Manpower
 • Fulltime
Ga naar “Business Developer Specialist”

Business Developer Specialist

 • Checkmark Labrecruitment
 • Fulltime
Ga naar “Sales Support”

Sales Support

 • RGF Staffing the Netherlands B.V.
 • Fulltime

Agenda

Ga naar “Bourbon Street Comedy Club”

Bourbon Street Comedy Club

 • Bourbon Street Leiden
 • 27 juli 2022

Topper