Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: een feestkapsel én visagie voor twee personen door Sjenkels

Door Lotte van den Elsen 19 september 2018

Hieperdepiep… Hoera! Indebuurt Leiden is jarig! Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes. Wij vinden het veel leuker om cadeaus uit te delen dan ze te krijgen, dus geven we deze week heel veel fijne prijzen weg! Vandaag maak je kans op een mini make-over voor twee personen door kapper Sjenkels. 

De hele week prijzennnn

Het is een dolle week! Omdat indebuurt Leiden 1 jaar bestaat, geven wij de hele week (van 17 tot en met 21 september) cadeautjes weg. Het lijkt wel Kerst! Elke dag maken wij een nieuwe winactie bekend. So stay tuned!

Win een feestelijk kapsel + visagie voor twee personen

Wij vieren feest, maar heb jij binnenkort ook wat te vieren? Je verjaardag, een gala of gewoon een legendarische stapavond? Dan hebben wij iets leuks voor je! Je kunt samen met een vriendin een mini make-over winnen van Sjenkels. Jullie haren worden mooi gestyled, geföhnd of opgestoken én jullie worden opgemaakt door een visagist. Voorwaarden van de make-over en de datum worden later vastgesteld in samenspraak met Sjenkels.

Hoe kan ik winnen?

Heel simpel. Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres hieronder in te vullen en op meedoen te klikken. Je kunt meedoen tot en met 25 september 2018 23.59 uur. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld. Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Geen probleem! Dan kun je alsnog onderstaand formulier invullen. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Let op: deze actie is verlopen en je kunt niet meer meedoen.

Sjenkels heeft ook een leuke vacature:

kapper sjenkels

Droombaan-alert! 5 x daarom wil je graag werken bij haarsalon Sjenkels

Kappers (in spé), stylisten en beautylovers van Leiden opgelet! Wij hebben een hele leuke vacature v...