Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Maak kans op twee kaarten voor Kris Kross x de Popupclub NYE

Door Lidwien Arndt 2 december 2019

De drie heren van Kris Kross Amsterdam begonnen ooit in Club Up in Amsterdam, maar inmiddels zijn hun pakkende producties wereldwijd razend populair. Ze vliegen de hele wereld over, maar op 31 december 2019 treden ze op in onze sleutelstad. Hoe vet! Wil jij met dit feestje van de Popupclub het nieuwe jaar in knallen? Dan hebben we goed nieuws: indebuurt Leiden mag namelijk 1 x 2 kaarten weggeven voor dit spektakel.

De Popupclub is de eerste reizende club van Nederland, Leiden is de eerste bestemming. Tot en met mei 2020 kun je feesten in deze club aan de Lammermarkt, daarna reist de organisatie weer verder.

Two’s a party

Kris Kross Amsterdam komt dus naar Leiden: op 31 december knallen ze hier het nieuwe jaar in. De deuren van de Popupclub gaan om 23.00 uur open en jij kan erbij zijn! Indebuurt mag iemand blij maken met twee kaarten voor dit oud en nieuw-feest.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en maak je automatisch kans op de twee kaarten voor het NYE-feest in de Popupclub. Met die nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgt de winnaar een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je de nieuwsbrief al ontvangt, moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

** Deze winactie is voor 18+


Meer over De POPUPCLUB ontdekken?

De POPUPCLUB

Lammermarkt 100, Leiden

Lees ook:

oud en nieuw oudjaarsdag nieuwjaar champagne

Oud & nieuw in Leiden 2019: alle feestjes op een rij

Het is bijna tijd voor dé vraag van het jaar(einde): "Wat doe jij met oud en nieuw?" Oudjaarsdag voe...
incasa

Er opent een nieuwe club in het pand van voormalig discotheek In Casa

Trek je dansschoenen maar aan, want er kan binnenkort weer gedanst worden in het oude pand van disco...