Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: diner voor twee bij kaasfonduerestaurant Femme Fromage in Leiden

Door Carin van der Meij 4 november 2019
Kaasfondue, wie is er niet dol op? Nu kun je zelf in de weer met een brok kaas en een pannetje… maar het is natuurlijk tien keer makkelijker (en lekkerder) om naar een echte kaasfonduerestaurant te gaan. Heb je nu gelijk zin in een pan vol kaas? Dan hebben we een super toffe winactie voor je: we geven een diner voor twee weg bij kaasfonduerestaurant Femme Fromage. 

Kaasfonduerestaurant Femme Fromage is sinds kort terug in Leiden. Het pop-up restaurant heeft een samenwerking met restaurant Kitch&. Wat inhoudt dat op zaterdag- en zondagavond het restaurant is omgetoverd tot kaasfonduerestaurant.

Diner voor twee

Tot en met zondag 1 maart kun je elke zaterdag (17.00 – 22.00 uur) en zondag (16.00 – 21.00 uur) dineren in dit kaasfonduerestaurant. Indebuurt heeft voor kaasliefhebbers een leuk cadeautje: een diner voor twee + vier drankjes bij Femme Fromage.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en je maakt automatisch kans op het diner bij Femme Fromage. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 17 november 2019. Op maandag 18 november krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.