Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker warm de winter door: doe mee met de jubileumactie van Warmteservice Leiden en maak kans op een flinke cadeaubon

Aangeboden door Warmteservice Leiden 3 november 2020

Met de herfst in volle gang en de winter op komst is warmte in huis één van de belangrijkste levensbehoeftes. Danny (39) werkt al bijna twintig jaar bij Warmteservice Leiden en is bedrijfsleider. Hij geeft tips en adviezen om je huis perfect te verwarmen en energie te besparen. En er is ook een leuke winactie!

Iets winnen? Jazeker. Omdat Warmteservice vijfentwintig jaar geleden de locatie aan de Flevoweg 39-B opende, is er deze week een superfijne jubileumactie. Op de balie staat een vaas met knelkoppelingen. Klanten kunnen raden hoeveel koppelingen er in de vaas zitten. Raad je het goed? Dan maak je kans op een waardebon van Warmteservice Leiden t.w.v. € 250,-. Wees er snel bij! Zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

De tips

Danny’s tips om je huis te verwarmen en energie te besparen? Zuinige radiatoren of vloerverwarming. “Kies voor eco-radiatoren of vloerverwarming als dat kan. Dat zorgt voor een heerlijk warm huis tijdens de koude herfst-, winter- en voorjaarsdagen. Wil je op een milieuvriendelijke manier stroom besparen? Kies dan voor zonnepanelen op het dak. En als het in jouw huis mogelijk is, kies dan voor een warmtepomp. Mijn laatste tip om energie te besparen is: neem een douche-wtw. Hiermee win je warmte terug uit het douchewater.”

Van cv-ketel tot complete verbouwing

Voor al deze dingen en meer kun je terecht bij Warmteservice Leiden. Je vindt er meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Denk aan de traditionele cv-ketel, maar ook hybride- en elektrische systemen. Warmteservice werkt met duurzame middelen en materialen. “Door het uitgebreide assortiment kunnen we veel adviezen en tips geven.”

De ene klant komt voor een cv-ketel en de andere voor een complete verbouwing van een badkamer. Geen enkele werkdag is hetzelfde. Dat is wat het werk voor Danny leuk, afwisselend én uitdagend maakt. “Wij proberen de klant altijd goed te helpen, ook als het alleen om advies gaat en er geen aankoop wordt afgerekend.”

Ontmoet het team

Het motto van het team van Warmteservice Leiden is: gewoon perfect geregeld. “Met het team zorgen we er samen voor dat alles voor de klant perfect geregeld is en tevreden de deur uitgaat,” besluit Danny. “Daarnaast zijn we onderling altijd wel in voor een dolletje en helpen we behalve de klanten ook elkaar.”

Danny Pietersen
Danny Pietersen (Beeld: Warmteservice Leiden)

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Warmteservice Leiden. Meer over Warmteservice Leiden ontdekken?

Warmteservice Leiden

Geopend08:00 - 15:00

Flevoweg 39-B, Leiden