Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win kaarten voor het Gin en Rum Festival in Leiden

Door Lidwien Arndt 10 februari 2020

Bestel jij tijdens de vrijmibo standaard een gin-tonic? Of staat een rumproeverij al lange tijd bovenaan je wishlist? Dan hebben we goed nieuws: indebuurt mag namelijk twee mensen blij maken met twee kaarten voor het Gin en Rum Festival in Leiden. Dat betekent: samen onbeperkt gin en rum proeven voor noppes! Wees er wel snel bij, alleen deze week kun je nog meedoen met de actie.

Gin & Rum Festival is de opvolger van het Gin Festival. Vorig jaar is dit een groot succes gebleken en daarom keert de organisatie terug naar onze sleutelstad. Alleen wordt deze keer ook rum aan het feestje toegevoegd.

Gin & Rum Festival in Leiden

Twee dagen – vrijdag 20 en zaterdag 21 maart – kun je dit festival bezoeken in Scheltema. Meer dan 100 verschillende gins en rum staan voor je klaar. Al dit lekkers kun je gratis proeven. En terwijl jij de smaken achterhaalt, vertellen de makers meer over de drankjes. Even toe aan pauze? Dan kunnen de voetjes van de vloer bij de silent disco.

Heb je er al gin in? Een ticket kost €26,- per dag. Maar, misschien niet voor jou. Doe mee aan de winactie en maak kans op twee kaarten voor een dag naar keuze. Daarnaast krijg je een gratis glas bij binnenkomst, om éxtra goed te kunnen proeven.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en maak je automatisch kans op de twee kaarten voor Gin en Rum Festival. Met die nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 februari. Op maandag 17 februari krijgen de winnaars een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je de nieuwsbrief al ontvangt, moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

** Deze winactie is voor 18+

Lees ook:

Lunch menu Hudson Coffee

Van vegan tot lekker pittig: dit is er nieuw op het lunchmenu van Hudson Coffee

In Leiden hebben we een hele toffe plek waar je heerlijk kunt lunchen. Vorig jaar rond deze tijd gin...
sushi to go

8 x sushi to go in Leiden

Leidse sushifans verzamelen! Gek op maki, helemaal waka voor wakame? Wij zijn schuldig. En wat is er...

Too Good To Go: deze Leidse bedrijven gaan voedselverspilling tegen via een handige app

Wist jij dat restaurants, bakkerijen en supermarkten dagelijks bergen voedsel in de prullenbak gooie...