Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een diner voor twee bij kaasfonduerestaurant Femme Fromage

Door Carin van der Meij 12 november 2019

Nog maar even en onze winactie met Femme Fromage is voorbij. Pak nu nog je kans, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wie weet win jij wel een overheerlijk diner bij kaasfonduerestaurant Femme Fromage in Leiden. 

Kaasfondue, wie is er niet dol op? Nu kun je zelf in de weer met een brok kaas en een pannetje… maar het is natuurlijk tien keer makkelijker (en lekkerder) om naar een echte kaasfonduerestaurant te gaan. En dat is precies wat je bij indebuurt Leiden kunt winnen.

Femme Fromage

Kaasfonduerestaurant Femme Fromage is sinds een paar weken terug in Leiden. Het pop-up restaurant heeft een samenwerking met restaurant Kitch&. Wat inhoudt dat op zaterdag- en zondagavond het restaurant is omgetoverd tot kaasfonduerestaurant.

Diner voor twee

Tot en met zondag 1 maart kun je elke zaterdag (17.00 – 22.00 uur) en zondag (16.00 – 21.00 uur) dineren in dit kaasfonduerestaurant. Indebuurt heeft voor kaasliefhebbers een leuk cadeautje: een diner voor twee + vier drankjes bij Femme Fromage.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en je maakt automatisch kans op het diner bij Femme Fromage. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 17 november 2019. Op maandag 18 november krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.