Indebuurt presents: Win een exclusieve avond met blind date in de Hooglandse Kerk

Door Carin van der Meij 14 februari 2019

Laten we eerlijk zijn… Voor singles is Valentijnsdag gewoon stom. Geconfronteerd worden met het feit dat iedereen op een roze wolk zit, terwijl jij in je uppie op de bank hangt. Maar misschien is dit wel de laatste 14 februari die jij alleen doorbrengt, want wij hebben voor twee Leidenaren een unieke date geregeld.

Valentijnsactie van indebuurt Leiden

Omdat het Valentijn is en wij iedereen een beetje liefde gunnen hebben wij een unieke locatie geregeld voor een date: de Hooglandse Kerk. Wauw! En niet zomaar een date, maar een blind date. Ben je single en woon je in Leiden? Dan kun je je via het onderstaande formulier opgeven. Uit alle aanmeldingen zoeken wij een perfecte match uit, die samen deze mooie avond gaan beleven.

Alles is geregeld

Wij van indebuurt zijn chefs sfeerbeheer en zorgen voor een tafeltje, stoelen, muziek, kaarsjes en drankjes in de Hooglandse Kerk. Na een gezellige avondje borrelen hoef je niet ongemakkelijk te doen over de rekening, want wij verzorgen alles. Singles van Leiden: waar wachten jullie nog op?

Praktische informatie

Je hebt tot en met zondag 24 februari om je in te schrijven voor deze actie. Daarna zullen wij alle aanmeldingen bekijken en twee Leidenaren aan elkaar koppelen. Wij zullen dan contact opnemen met de winnaars en de date in overleg plannen. Goed om te weten: de avond wordt vastgelegd in video/foto’s voor op indebuurt.

Valentijnsactie

  • indebuurt, onderdeel van de Persgroep, gebruikt deze gegevens enkel voor deze actie. Na afloop van de actie zullen alle gegevens weer worden verwijderd. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.