Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen boodschappen doen: wij geven tegoedbonnen weg van HelloFresh

Door Sophie Halstein-Omtzigt 20 oktober 2020

Tot en met dinsdag 27 oktober maak je bij indebuurt Leiden kans om één van de vijf HelloFresh-tegoedbonnen t.w.v. € 84,- te winnen. Pak die laatste kans, want hiermee kun je bijvoorbeeld twee boxen voor twee personen (met daarin drie verse maaltijden!) bestellen.

HelloFresh maakt het je makkelijk

HelloFresh bedenkt unieke recepten zodat jij elke dag gevarieerd eet. De verschillende boxen zoals de veggiebox, de Familiebox en de Quick & Easy-box maken het voor iedereen toegankelijk. Daarnaast draag je met jouw HelloFreshpakket bij aan een schonere wereld doordat het bedrijf streeft naar een lagere CO₂-uitstoot en minder voedselverspilling. Het enige dat jij nog moet doen? Groenten snijden, even koken, et voila!

Zo maak je kans

Om nog kans te maken op één van de tegoedbonnen van HelloFresh hoef je helemaal niet veel te doen. Je schrijft je hieronder alleen even in voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. 

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 27 oktober. Op woensdag 28 oktober krijgen de gelukkige winnaars  bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.