Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voordelige sushiboxen, stapelkorting op ondergoed en meer aanbiedingen in Leiden

Door Lidwien Arndt 20 februari 2020

Koopjes en kortingknallers: ze zijn overal. Heb je geen zin om eindeloos door de stad te slenteren? Geen probleem, wij hebben de allerleukste aanbiedingen uit Leiden voor je verzameld en in een handig overzicht gezet. Shop ze!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Onderbroekenlol

Is jouw ondergoed wel weer aan vervanging toe? En misschien dat van je huisgenoten/ gezin ook? Mooi! Bij Hema krijg je deze week namelijk korting op al het ondergoed en de sokken. Handig: hoe meer items je koopt, hoe hoger de korting. Check de aanbieding hier.

(Her)ontdek je eigen stad

Leuk hoor, al die stedentripjes. Maar weet jij eigenlijk alles al over Leiden? Groupon daagt je uit: met deze actie kun jij samen met een groep vriend(inn)en tot zes personen een interactieve speurtocht doen door Leiden. Raadsels, opdrachten, het komt allemaal voorbij in de twee uur durende tocht. Lees hier alle actievoorwaarden en koop een ticket.

Sushi met korting

Zin in sushi? Bij Shabu to Go hebben ze heel de maand februari nog een spetterende actie: the pink winterbox bestel je nu voor €32,50 in plaats van €45,-. De actie is alleen verkrijgbaar via de website.

Zomerkriebels

Oké, wij zijn klaar voor de lente. Jij ook? Mooi, dan vind je deze aanbieding vast leuk. Speciaal voor dat éérste (en tweede en derde) ijsje van 2020 kun je nu een strippenkaart kopen voor IJs van Matthijs. Voor tien bollen betaal je dan geen €15,- maar €7,50. Stel je gaat helemaal los en wilt 20 bollen ijs? Dan kost dat je €14,-. Bekijk de actie(voorwaarden) hier.

Gratis naar het museum

Het is bijna CARNAVAL! Kom op woensdag 26 februari tijdens de carnavalsweek verkleed als kat naar Japanmuseum SieboldHuis en je mag GRATIS naar binnen!

Posted by Japanmuseum SieboldHuis on Tuesday, 18 February 2020

Je leest het goed: Het SieboldHuis plakt nog een extra dag aan carnaval vast. Alle katten verzamelen en hup, gratis naar het museum.

Nóg meer aanbiedingen

Meer leuke aanbiedingen zien? Kijk op Reclamefolder.nl voor alle actuele aanbiedingen in Leiden.

Lees ook:

Parkeergarage Garenmarkt

Video: de parkeergarage onder de Garenmarkt is open

Leiden is 425 parkeerplaatsen rijker. Op woensdag 19 februari mocht iedereen een kijkje komen nemen ...
Leiden Centraal - anp

Komende week aangepaste dienstregeling van en naar Den Haag Centraal

De grote werkzaamheden rondom Leiden Centraal zijn achter de rug, maar komende week moeten Leidenare...
wijn

Chin-chin: 6 x wijnbars in Leiden

Wijnliefhebbers kunnen in Leiden hun hart ophalen. Wij hebben namelijk erg veel leuke plekjes om een...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶