Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een lunchbon van Stadscafé van der Werff

Door Lidwien Arndt 16 juni 2020

Yes, we mogen weer! Na twee (lange) maanden mogen we weer het terras op, samen uit eten en lekker lunchen buiten de deur. Om dat te vieren geeft indebuurt twee keer een complete lunch voor twee personen weg bij Stadscafé van der Werff. Je kunt nog maar één week meedoen met deze actie. Hoe? Dat vertellen we je hier.

Er gaat niets boven een lunch die je niét zelf hebt klaargemaakt en ook nog eens aan tafel wordt geserveerd. Zelfs het simpelste broodje smaakt beter in een restaurant. Laat staan een baguette carpaccio, een uitsmijter met crispy bacon of een vegan broodje met gebakken paddenstoelen.

Uit lunchen

Loopt het water je al in de mond? Dat is mooi, dit staat namelijk allemaal op het lunchmenu van Stadscafé van der Werff en wij mogen twee complete lunches weggeven. En met compleet bedoelen we ook écht compleet: met drankjes en al, voor jou én een vriend of vriendin. Dus, zijn jij en je beste vriend(in) na ál die tijd thuis wel weer toe aan ‘date’ buiten de deur? Of wil je bijpraten met je vader of moeder onder het genot van een heerlijke lunch? Grijp je kans en doe mee!

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en maak je automatisch kans één van de twee lunchbonnen. Met die nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze actie is gesloten. Meedoen aan deze actie kon tot en met dinsdag 23 juni. Op woensdag 24 juni kregen de winnaars een bericht.

Lees ook:

Outlet-alert: Prijsmepper opent winkel in Leiden

Jarenlang zat Albert Heijn in het pand aan de Kooilaan 49. Toen de supermarkt in 2018 verhuisde naar...

Dit zijn de meest flitsende flitspalen in Leiden (en zoveel verschilt het met vorig jaar)

Door de coronacrisis zaten we veel thuis de afgelopen maanden. En als we veel thuis zitten, krijgen ...
el cid campagnebrunch

Zo gaat de introductieweek voor Leidse studenten (EL CID) eraan toe dit jaar

Je weet dat de EL CID-week is begonnen als je bosjes piepjonge studenten door de stad ziet dwalen. M...

 Meer over Van der Werff ontdekken?

Van der Werff

cafés

Geopend09:00 - 01:00

Steenstraat 2, Leiden

Bekijk meer:cafés