Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Helikoptervlucht in Leiden voor €70 en meer leuke aanbiedingen

Door Lotte van den Elsen 16 mei 2019

Duur hè, het leven? Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen te vinden. De allerbeste deals uit Leiden zetten we iedere week voor je in een handig overzicht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Je nieuwe beste vriend

De zomer komt er nu echt bijna aan en wij hebben alvast een leuke gadget gespot die je wilt hebben. Namelijk deze mega eenhoorn van de Action. Je kunt hem aansluiten op je tuinslang en dan sproeit hij water. Superleuke manier om af te koelen, of je zet hem gewoon neer als decoratie. De prijs van dit reusachtige wezen is gelukkig niet zo groot, namelijk €11,95.

Mega eenhoorn!

Tijd voor barbecue

Nog een leuke zomeraanbieding: een barbecue! Bij Lidl verkopen ze nu houtskoolbarbecues voor €99,99. Deze actie geldt tot 30 juni. Helaas krijg je Zac Efron er niet bij.

Houtskoolbarbecue

Geen rib uit je lijf

Meatlovers opgelet! Je kunt deze week extra voordelig spareribs eten bij Bel Air Diner. Een sparerib menu kost nu €14,95. Volgens kok Oleg noemen zijn klanten de spareribs de lekkerste van heel Leiden!


Meer over Bel Air Diner ontdekken?

Bel Air Diner restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Noordeinde 49, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hé-hé-hélikopter!

Altijd al een keer een rit in een helikopter willen maken? Dit is je kans! Via Groupon kun je nu voordelig een pakket kopen bij Experience Events, onder andere in Leiden. Je krijgt dan een segway-rit en een helikoptervlucht. De prijzen gaan vanaf €69,99.

Nóg meer aanbiedingen

Nog niet uit geshopt? Je vindt nog meer leuke lokale deals op Reclamefolder.nl! 

 

 

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶