Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Driegangenmenu voor €18, gratis cameralens voor je smartphone en meer!

Door Lotte van den Elsen 4 juli 2019

Duur hè, het leven? Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen te vinden. De allerbeste deals uit Leiden zetten we iedere week voor je in een handig overzicht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis cameralens

Gebruik jij je smartphone niet zozeer om te bellen of appen, maar vooral voor uitgebreide fotosessies van je huisdier/voorgerecht/interieur? Dan is deze aanbieding iets voor jou. Koop je bij kapper Sjenkels twee producten van de nieuwe collectie van Sebastian Dark Oil, dan krijg je een gratis cameralens voor je smartphone.

Gratis cameralens voor je smartphone

Gebruik jij je smartphone niet zozeer om te bellen of appen, maar vooral voor uitgebreide fotosessie...

Voordelig naar het museum

Even lekker cultuur snuiven? Dan moet je natuurlijk in het Museum Volkenkunde zijn! Koop nu een entreeticket voor €8,- (in plaats van €15,-) via Groupon.

Driegangenmenu voor een prikkie

Wie wil er met dit mooie weer nu achter het fornuis staan? Juist, dat dachten ze bij Bel Air Diner ook. Daarom hebben zij een driegangenmenu in de aanbieding voor €17,95. Je kunt voor elke gang kiezen uit drie gerechtjes en de drankjes zijn niet inbegrepen.

Driegangenmenu voor €17,95

Geen zin om te koken? Bij Bel Air Diner kun je nu voor slechts €17,95 een driegangenmenu eten. Voor ...

Back to school

Waarschijnlijk staat je hoofd deze maand vooral naar vakantie, maar alvast voor het nieuwe schooljaar: deze rugtassen scoor je nu voor €4,49 bij de Action. Alvast handig!

School rugtas

Havaiana-na-na-na

Heb jij nog een plekje over in je koffer? Sjees dan nog even naar de Trekpleister voor deze Havaianas! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en kosten momenteel maar €16,-.

Nóg meer aanbiedingen?

Of dit alles was? Nee hoor! Voor nog meer aanbiedingen, check Reclamefolder.nl. 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶