Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bon appetit: indebuurt geeft 2 x een lunchbon van Stadscafé van der Werff weg

Door Lidwien Arndt 9 juni 2020

Yes, we mogen weer! Na twee (lange) maanden mogen we weer het terras op, samen uit eten en lekker lunchen buiten de deur. Om dat te vieren geeft indebuurt twee keer een complete lunch voor twee personen weg bij Stadscafé van der Werff. Lees snel verder hoe je meedoet aan deze appetijtelijke winactie.

Er gaat niets boven een lunch die je niét zelf hebt klaargemaakt en ook nog eens aan tafel wordt geserveerd. Zelfs het simpelste broodje smaakt beter in een restaurant. Laat staan een baguette carpaccio, een uitsmijter met crispy bacon of een vegan broodje met gebakken paddenstoelen.

Uit lunchen

Loopt het water je al in de mond? Dat is mooi, dit staat namelijk allemaal op het lunchmenu van Stadscafé van der Werff en wij mogen twee complete lunches weggeven. En met compleet bedoelen we ook écht compleet: met drankjes en al, voor jou én een vriend of vriendin. Dus, zijn jij en je beste vriend(in) na ál die tijd thuis wel weer toe aan ‘date’ buiten de deur? Of wil je bijpraten met je vader of moeder onder het genot van een heerlijke lunch? Grijp je kans en doe mee!

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Leiden en maak je automatisch kans één van de twee lunchbonnen. Met die nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Leiden.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze actie is gesloten. Meedoen aan deze actie kon tot en met dinsdag 23 juni. Op woensdag 24 juni kregen de winnaars een bericht.


Meer over Van der Werff ontdekken?

Van der Werff cafés

Gesloten09:00 - 02:00

Steenstraat 2, Leiden

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Oscar en Maike Zitman Bistro to go

Smakelijk nieuws: Bistro to go opent binnenkort in Leiden

Attentie, liefhebbers van het goede eten! Leiden krijgt een culinaire hotspot erbij: Bistro to go, e...

Yes! Restaurant de Poort is weer open en dit staat er op het nieuwe menu

Restaurant de Poort zit op een van de meest bijzondere locaties van Leiden: ín de Zijlpoort. Maar wa...
Bar raphael

Gespot: Café van Engelen heeft een nieuwe naam en dit verandert er nog meer

Café van Engelen is al járen een begrip in Leiden. Het café slash restaurant aan de Nieuwe Rijn ging...