Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van voordelig viergangendiner tot korting op kleding: 6 x Leidse aanbiedingen van de week

Door Ilse Zoutewelle 11 juni 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Leidse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Leiden kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig viergangendiner of -lunch

Via Social Deal kun je nu met flinke korting een viergangendiner of -lunch van de chef boeken bij restaurant WOODS. Fijne bonus is de eersteklas ligging aan het water!

Woods
Beeld: indebuurt Leiden

Gratis boek van J.K. Rowling

Foto: Unsplash

Fans van Harry Potter, opgelet! J.K. Rowling zet haar nieuwste boek, The Ickabog, gratis online. Op deze website deelt ze elke week een nieuw hoofdstuk uit het verhaal. Je kunt het boek dus niet achter elkaar uit lezen, maar er staan gelukkig al wel 21 hoofdstukken online. The Ickabog is trouwens een op zichzelf staand verhaal, dus verwacht geen Zweinstein of bezoekjes van Hagrid.

Korting op hamburgers en friet

hamburger friet fastfood
Beeld: Pexels

Bij Joe’s Burger & Steakhouse krijg je nu via Groupon flinke korting op hamburgers met friet.

VR-experience (35 minuten) + drankje

VR-bril, Foto Andrea Piacquadio via Pexels
Beeld: Andrea Piacquadio, Pexels

Bij het nieuwe Virtuorium in hartje Leiden ontdek je nieuwe werelden! Nu met korting via Social Deal: een VR-experience van 35 minuten voor 1 of 2 personen + 1 drankje per persoon met een spel naar keuze voor € 12,95 in plaats van € 25,-.

Korting op kinderkleding

De Leidse concept store en kinderkledingwinkel kleineplaneet heeft een mooie aanbieding: je krijgt nu 40% korting op alle kleding van het merk Meyadey.

Sportkleding van Adidas of Nike voor een tientje

Foto: Reclamefolder.nl

We mogen (in de meeste gevallen) weer lekker sporten! Bij Kruidvat scoor je nu een short of shirt van Nike of Adidas voor maar €9,99. Verkrijgbaar in de maten 128 tot en met 164 en M tot en met XXL. Kun je lekker twinnen met je zoon of dochter!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶