Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hunkemöller-waardebonnen met 60% korting, voordelig zwemmen en meer aanbiedingen in Leiden

Door Lidwien Arndt 2 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe aanbiedingen. Om 2020 goed(koper) te beginnen zetten we vijf kortingsknallers en aanbiedingen in Leiden voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Spetteren met 50% korting

De Leidse zwembaden geven je goede voornemen een duwtje in de rug: de gehele maand januari krijg je namelijk 50% korting op een los kaartje Aquasporten en 25% korting op een badenkaart voor Aquasporten. Lees hier meer over de actie.

Fit(bit) voor weinig

1, 2, 3, stappen maar! Oké, nog één aanbieding om je goede voornemen op weg te helpen. Bij de Kruidvat spotten we namelijk een Fitbit Charge 2 voor €49,- in plaats van €149,-. Deze activiteitstracker meet het aantal stappen dat je zet op een dag, maar ook hoe je slaapt en je kunt hem verbinden met je smartphone. Allemaal met 66% korting:

Fitbit Charge 2 € 49,00

Chique dineren voor de helft

Social Deal heeft vandaag een wel heel smakelijke aanbieding: een 5-gangendiner bij Restaurant WOODS. Dat betekent sfeervol dineren, aan de Rijn, maar dan met 50% korting. Wees er snel bij.

Voordelig inslaan

Ladies opgelet! Bij Groupon koop je nu een waardebon van de Hunkemöller voor meer dan de helft van de prijs. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar: voor een waardebon van €25,- bijvoorbeeld, betaal je nu maar €9,95. En voor een bon van €75,- reken je maar €29,95 af. Kleine lettertjes: voor de bonnen geldt wel een minimale besteding. De bonnen zijn geldig tot en met woensdag 12 februari en je koopt ze hier.

Una pizza per favore!

Bij de Leidse pizzeria Flamingo kun je nu samen een driegangendiner wegsmikkelen voor €23,99. De Groupon koop je hier, en is drie maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Wél even reserveren van te voren. Eet smakelijk!

Lees ook:

wortelsalade culijo

Gespot op Insta! 9 x Leidse foodies met lekkere recepten

Er bestaat nooit iets als teveel kookinspiratie. Hoewel we voor kerst uren inspiratie hebben opgedaa...
Haagweg 143

Inspiratie voor loterijwinnaars: dit is het grootste huis dat nu in Leiden te koop staat

Zat jij op 31 december 2019 vol spanning op de bank met je oudejaarslot? De grootste prijs van de Ou...
dunkin donuts

Dit zijn de leukste winkels en horecazaken die in 2019 openden in Leiden

Het is een komen en gaan in onze sleutelstad: iedere maand openen nieuwe – en vertrekken oude – rest...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶