Alle kerstspullen €1, voordelig uiteten en meer leuke aanbiedingen!

Door Lotte van den Elsen 6 december 2018

Donderdag is aanbiedingendag! Met plezier duiken we iedere week in de bak vol aanbiedingen en acties om er de leukste voor je uit te halen. Van knalkortingen tot onweerstaanbare acties: dit zijn de beste aanbiedingen in Leiden deze week.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig met de trein

Natuurlijk verlaat je ons mooie Leiden liever niet, maar als je dan een keertje gaat, is het wel fijn als je er niet teveel voor hoeft te betalen. Handig voor treinreizigers: bij de Etos koop je nu treinkaartjes met korting. Voor €19,- koop je een dagretour (in de daluren) en krijg je er ook nog iets lekkers te snacken bij.

Voordelig met de trein

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 16 dec 2018

La Cubanita

Beeld: indebuurt Leiden

Voel jij het ook? Wij voelen een vriendinnenavondje aankomen… Bij La Cubanita hebben ze namelijk nu deze fijne actie. Tapas + een warme wafel + een flesje cavas = muy bueno! En een deel van de opbrengst gaat ook nog eens naar het goede doel.

Pizzalovers opgelet

Bij de Dirk haal je nu vier diepvriespizza’s voor €6,-. Altijd handig om een voorraadje in huis te hebben voor noodgevallen (lees: midnight-snack-attacks) toch?

Dr. Oetker Ristorante pizza

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 08 dec 2018

Koffie + taart

Beeld: indebuurt Leiden

December is natuurlijk cadeaumaand, dus waarom zou je jezelf niet een beetje verwennen? Bijvoorbeeld met een koffietje en een lekker stukje taart. Voor €3,95 kun je smikkelen bij Happy Tosti.


Meer over Happy Tosti Leiden ontdekken?

Happy Tosti Leiden lunch

Nu gesloten08:00 - 17:00

Maarsmansteeg 10A, Leiden

Bekijk meer:lunch

Kerstspullen €1,-

Kerstfanaten kunnen he-le-maal los gaan met deze aanbieding. Alle kerstpullen bij de Flying Tiger kosten nu namelijk maar €1,-. Dus je hoeft je dit jaar niet in te houden met kerstballen, versieringen, kerstcadeautjes en -accessoires. Deze actie geldt tot 27 december.


Meer over Flying Tiger ontdekken?

Flying Tiger cadeauwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Breestraat 139, Leiden

Bekijk meer:cadeauwinkels

Nóg meer aanbiedingen

aanbiedingen

Of dit alle aanbiedingen zijn in Leiden? Zeker niet. Kijk voor nog meer aanbiedingen op Reclamefolder.nl

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶